Festival Internaţional de Teatru Nou, la Arad, 9 – 18 mai

Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad organizează în perioada 9 – 18 mai cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou. Pe parcursul festivalului se vor fi juca peste 25 de spectacole atât în cele două săli ale Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad, cât şi în cluburi şi în aer liber, cu scopul de a promova arta teatrală către publicul larg.

Gândit şi realizat ca o platformă de exprimare a noului în teatru, festivalul se doreşte a fi o oglindă reală, străină de orice deformare, a evoluţiei teatrului ccontemporan, a dezvoltării sale din perspectiva unui organism viu, supus transformărilor, spun organizatorii.

Programul este completat de o secţiune nouă intitulată HOP la Festival – care cuprinde recitaluri ale laureaţilor Galei HOP 2013 – şi de o serie de concerte. Printre invitaţii–muzicieni se numără şi Cari Tibor – laureat al premiului UNITER pentru muzică de teatru, în anul 2013.

”Teatrul nou e acel teatru în care te poţi oglindi indiferent de vârstă, condiţie, context, e teatrul zilei tale. Şi ziua ta e în fiecare spectacol în care găseşti ceva din lumea ta, din hainele tale, din sentimentele tale, din gesturile şi obişnuinţele tale. Teatrul nou e teatrul tău. Acest festival e pentru tine. Joacă-te!”, spune Claudiu Groza.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, iat biletele se pot procura de la agenţia teatrului. Programul complet al Festivalului Internaţional de Teatru Nou poate fi consultat pe site-ul www.teatrulclasic.ro, pe pagina oficială de Facebook a TCIS Arad, în cotidianele locale şi în presa online.

Festivalul este organizat de Teatrul Clasic ”Ioan Slavici”, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Arad.

Vizionare plăcută,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *