Zapada pe partii!

De cateva zile au inceput sa apara stiri despre cum ninge in tara si unde se poate schia. Am facut o mica cercetare si iata ce am aflat:

Se schiaza la Ranca, in judetul Gorj, unde stratul de zapada are aproximativ 30-40 de centimetri grosime. Drumul care urca din Novaci a fost curatat, iar accesul in statiune este foarte usor. De asemenea, partia M1 a fost foarte bine batuta.

Se schiaza si la Muntele Mic, in Caras Severin, pe un strat de zapada de 30-40 de centimetri, ajungand in unele locuri si la 1 metru grosime.

Partiile Sureanu din judetul Alba isi asteapta schiorii pe cei aproape 40 de centimetri de zapada, iar in nordul tarii, la Cavnic, sunt aproape 50 de centimetri de zapada pe partii si se poate schia in conditii optime.

Pe Valea Prahovei, in statiunea Azuga, tunurile de zapada au asigurat un strat de aproximativ 30 de centimetri de zapada pe partia Sorica. Vremea ajuta si ea, intrucat ninge usor.

Speram sa avem zapada si partii pregatite de schi, anul acesta de sarbatori si sa ne bucuram cu totii de iarna! In sectiunea Harti i-Tour si partii schi gasiti la i-Tour Schi 2011 hartile partiilor de schi omologate din tara.

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *