world snow day vatra dornei

World Snow Day pe partiile din Romania, 20 ianuarie 2013

Daca nu stiati cum sa va petreceti week-end-ul, va anuntam sarbatorirea unui eveniment mondial si pe partiile de schi din Romania. World Snow Day este organizat de Federatia Internationala de Schi si inseamna 349 de locatii din 39 de tari, dintre care 6 in Romania. Aici, pe parcursul intregii zile va veti putea bucura de evenimente speciale, lectii de schi si snowboard gratuite, echipament gratuit, teleschi gratuit si multe alte surprize, in functie de locatia selectata.

world snow day vatra dornei

Cele 6 domenii schiabile din Romania unde va avea loc World Snow Day sunt:

1. Cavnic, Maramures – organizata de Asociatia Monitorilor de Schi din Maramures, care va vor incanta cu lectii gratuite de schi, concursuri de schi si oameni de zapada, demonstratii de cross-country, freestyle si snowboarding. Harta partii schi Cavnic oferita de i-Tour Schi aici.

2. Partia Parc, Vatra Dornei, Suceava – Un eveniment al Federatiei Internationale de Schi celebrat la EUROSKI – Scoala de Schi Vatra Dornei (FIS Official Organiser). Partener Oficial: Primaria Municipiului Vatra Dornei. Harta partii schi Vatra Dornei oferita de i-Tour Schi aici si mai multe detalii pe pagina de facebook.

3. Arena Platos Paltinis, Sibiu – unde va fi organizat un concurs pe schiuri pentru copii intre 5 si 12 ani. Harta partii Arena Platos oferita de i-Tour Schi aici.

4. Partia Clabucet, Predeal, Brasov – un eveniment organizat de Asociatia Tabere cu Suflet, pentru predarea schiului catre copii incepatori. Harta partii Predeal oferita de i-Tour Schi aici, iar mai multe detalii despre World Snow Day la Predeal gasiti aici.

5. Partia Kalinderu, Busteni, Prahova – evenimente organizate de Scoala de Schi Progressive, unde puteti lua parte la lectii de schi gratuite pentru copii, dar si sa beneficiati de reduceri la inchirierea echipamentelor de schi, snowtubing, magic-carpet si carusel. Harta partii Busteni oferita de i-Tour Schi aici si mai multe detalii despre World Snow Day la Busteni aici.

6. Partia Sorica, Azuga, Prahova – organizator Travel Point, care va asteapta pe partia Sorica unde v-au pregatit multe surprize: lectii de schi, concursuri si jocuri cu premii, muzica si foarte multa voie buna! Harta partii schi Azuga oferita de i-Tour Schi aici.

Ce mai asteptati? Distractie placuta!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *