World Snow Day la Ski Resort Transalpina

Ziua Internationala a Zapezii va fi sarbatorita, pe 18 ianuarie 2015, asa cum se cuvine si pe partiile domeniului schiabil Ski Resort Transalpina.

World Snow Day este un proiect al Federatiei Internationale de Ski prin care se doreste atragerea tineretului, in special a copiilor catre practicarea sporturilor de iarna.

world-snow-day-transalpina

Evenimentul din 18 ianuarie doreste sa dea posibilitatea, copiilor si familiilor acestora, sa se Bucure, sa Exploreze si sa Experimenteze bucuria zapezii prin jocuri si concursuri specifice iernii. Pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 – 14 ani, vor fi oferite gratuit, lectii de initiere in tainele sportului de iarna, cat si transportul pe instalatiile de cablu. Lectiile de initiere vor fi oferite de catre Scoala de Ski&Snowboard – SRT.

Vor fi organizate workshop-uri scurte si distractive in care copiii vor fi instruiti cu privire la: mediul inconjurator, beneficiile practicarii sporturilor de iarna pentru sanatate, securitatea pe partie.

Alte momente speciale, ale acestei zi pline, vor fi: intalnirea cu celebrul sportiv Tomi Coconea, demonstratiile de maiestrie ale tinerilor din echipa project: RIDE, cei care vor anima atmosfera in cadrul snow-park-ului AMP.

Maestru de ceremonii si responsabil cu buna dispozitie va fi actorul Cosmin Selesi. Evenimentul este realizat cu sprijinul Radio 21.

Pentru detalii referitoare la tarife, localizare, dotari: www.trans-alpina.ro

Harta partiei Transalpina poate fi downloadata gratuit de pe site-ul www.i-tour.ro si o gasiti aici.

Harta partii schi Transalpina, Valcea

Harta partii schi Transalpina, Valcea

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *