West Side Christmas Market 2022, Parcul Drumului Taberei, București

Cu o deschidere fastuoasӑ şi peste 100.000 de oameni ce au fost prezenți în Parcul Drumul Taberei, la ,,West Side Christmas Market”, târgul de Crăciun organizat de Untold Universe în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului București se anunţӑ unul dintre cele mai aşteptate târguri de Crӑciun ale anului 2022.

Până pe data de 27 decembrie, cei care vor trece pragul „West Side Christmas Market” pot degusta zeci de delicii culinare tradiționale, dar și rețete noi de Crăciun, se pot distra alături de prieteni și familie în carusel și începând de săptămâna aceasta, pot admira târgul în roata panoramică amplasată în târg. În parc este prezent și Atelierul lui Moș Crăciun, unde elfii au pregătit ateliere creative și activități interactive pentru copii. Printre atracțiile principale ale parcului se numără și patinoarul.

Târgul de Crӑciun ,,West Side Christmas Market” îşi uimeşte vizitatorii şi cu cea mai mare perdea luminoasă din România. Aceasta are peste 100 de metri şi este ridicată la mai mult de 50 de metri înălţime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei. Pentru realizarea ei, organizatorii au lucrat cu o companie internaţională care operează astfel de instalaţii în Asia, Ţările Nordice şi SUA, una din cele mai emblematice locaţii în care se montează astfel de decoraţiuni fiind Rockefeller Center New York.

Accesul la patinoar este posibil în fiecare zi, de la ora 10:00.

În fiecare săptămână, de luni până vineri, parcul de Crăciun este deschis între orele 12:00 și 22:00. Pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie, târgul va fi deschis între orele 12:00 – 23:00. Pentru data de 1 decembrie, Primăria Sectorului 6 a Municipiului București a pregătit un program special pentru Ziua Națională a României.

  •       19:00 – Corul de copii Mlădițe Ilfovene
  •       19:30 – Corul Nostalgia
  •       20 :15 – Fuego

Pentru sâmbătă și duminică, programul artistic este următorul:

Sâmbătă, 03.12 :

  •     19:00 – Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca
  •     20:00 – Andra Gogan

Duminică, 04.12:

  •  19:00 – Grupul Minisong
  •  20:00 – Ingrid Boengiu

Accesul la ,,West Side Christmas Market” este gratuit.

Pentru evitarea aglomerației în zona Drumul Taberei, organizatorii și Primăria Sectorului 6 a Municipiului București recomandă vizitatorilor să vină cu mijloacele de transport în comun.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *