Week-end cu vibratii pozitive la Transalpina Ski Resort

Partieeeee!

Intre 14 – 15 februarie, Kaya Foundation va invita in expeditie pe Domeniul Schiabil Transalpina, unde pregateste o avalansa de muzica reggae si dub, vibratii pozitive si distractie la altitudine, toate sub un singur nume: TRANSALPINA DUB AVALANCHE! Kaya Foundation din Bucuresti, Genmaica din Cluj si Kaze din Iasi, alaturi de cei mai cunoscuti selectori de muzica dub-reggae din tara, pornesc in aceasta aventura montana cu 7 KW de boxe in spate si multe lazi pline cu viniluri, avand convingerea ca vor face sa rasune muntii.
Scopul expeditiei este sa faca cea mai frumoasa partie de ski din Romania sa vibreze la frecvente joase si sa pornasca o avalansa de energie pozitiva cu ajutorul Kogaion Sound System (sistem de sonorizare construit manual).

Pe langa privelistea unica pe care Transalpina Ski Resort o ofera, invitam toti impatimitii de ski si snowboard sa-i descopere traseele, acestea intinzandu-se pe o lungime de 9 km de partii cu grade diferite de dificultate si mai multe tipuri de instalatii pe cablu, cu costuri prietenesti si fara cozi interminabile. Antrenamentele si initierile in freestyle vor fi organizate in snowpark.

“Transalpina Dub Avalanche” este un nou concept de eveniment al celor de la Kaya Foundation, prin care se doreste promovarea zonei turistice Vidra-Voineasa, zona in care din 2013, pe perioada verii, organizeaza festivalul “One Love Gathering”.

Participarea la expeditie este gratuita.

Detalii legate de Transalpina Dub Avalanche, se pot gasi pe http://dubavalanche.blogspot.ro/

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *