Harta Venus

Venus de la malul Marii Negre

Statiunea Venus este situata intre Saturn si Cap Aurora, aproape de Mangalia,  si la 41 km sud de Constanta. Statiunea se remarca prin arhitectura hotelurilor, inconjurate de vaste spatii verzi, ce poarta nume de fete, dar si prin destinatia ei. Dezvoltata ca statiune balneara, aici se pot urma tratamente bazate pe factori naturali  specifici litoralului nostru: apa de mare, namol, aerosol, ape minerale sulfuroase. In mijlocul statiunii se gaseste si un lac, Lacul Razelm.

Plaja

Statiunea dispune de o plaja naturala cu latime variabila, de pana la 200 de metri, fragmentata de numeroase golfulete si cu o lungime de 1,2 km. In partea de nord se invecineaza cu plaja de la Cap Aurora, iar pe o mica portiune intrarea in apa este relativ dificila din cauza pietrelor. Partea din sud a plajei se invecineaza cu plaja Saturn si este mai lata, aceasta fiind plaja cea mai populata  de turistii cazati in Venus. Nisipul de pe plaja este fin si aproape de plaja izvorasc ape minerale sulfuroase hipotermale, captate si utilizate pentru dusuri amenajate.

Posibilitati de cazare in Venus

Statiunea ofera multiple posibilitati de cazare la hoteluri, vile, pensiuni si in camping-uri. Pe langa hotelurile luxoase, dotate cu spatii pentru relaxare, sali de fitness, sali de masaj, piscine, in Venus sunt deschise si hoteluri de trei, doua si o stea. Cele de doua stele si o stea sunt in majoritate nerenovate.
Pentru masa, pe langa restaurantele aferente fiecarui hotel, exista terase, braserii, restaurante cu autoservire, pizzerii.

In sectiunea Download Harti i-Tour veti putea gasi harta statiunii Venus.

Harta Venus

Agrement in Venus

In sudul statiunii Venus exista un cinematograf in aer liber, mai multe terenuri de tenis si fotbal, locuri de joaca pentru copii. De asemenea, aici se pot practica sporturi nautice, fiind infiintate mai multe centre de inchiriat ambarcatiuni, iar seara sunt deschise mai multe baruri si discoteci. Pe Lacul Razelm se poate face canotaj sau se poate pescui.

In imediata apropere a statiunii se afla si Herghelia Mangalia, unde conditiile de clima deosebite au permis formarea unui cal arab de Mangalia cu calitati deosebite. Herghelia constituie un excelent centru de agrement si atractie turistica. Complexul dispune de un hipodrom de trap si galop bine amenajat, iar in incinta unitatii se practica echitatia. De asemenea, se pot efectua plimbari de agrement – calare sau cu trasura – de-a lungul Marii Negre.

Tratament in Venus

Statiunea Venus este si un loc de tratament, datorita factorilor naturali: clima marina bogata in aerosoli salini si radiatie solara, cu efect stimulator asupra organismului uman, apa de mare clorata, sulfatata, sodica, magneziana si hipotonica (grad de mineralizare: 15,5 gr). Aici exista pavilioane speciale pentru tratament si chiar hoteluri cu servicii si facilitati dedicate.

Distractie placuta la Venus,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *