Undercloud, Festival de teatru independent, Bucuresti 3 – 13 septembrie

Pentru că începe toamna şi, odată cu ea, festivalurile de teatru, vă propunem ca de azi şi până pe 13 septembrie să va bucuraţi de Underclaud, ajuns deja la ediţia a V-a. Anul acesta UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune  în scenă  21 de spectacole, cele mai bune producţii din stagiunea prezentă a teatrelor independente din Bucureşti. În fiecare seară, de la ora 19.00 şi 21:00 “sfidăm gravitaţia” la Clubul Ţăranului – Muzeul Ţăranului Român! De asemenea, anul acesta este prima ediţie – concurs  şi este primul an când Festivalul are un Preşedinte Onorific în persoana binecunoscutului regizor Andrei Şerban.

Juriul este format din Domnul George Ivaşcu ( Actor & Directorul Teatrului Metropolis), Doamna Coca Bleoş (Actriţa) şi Doamna Monica Andronescu ( Redactor-Şef Revista Yorick).

Spectacole selectate: “Dragonul de aur” (Premiul Juriului în Gala Absolvenţilor U.N.A.T.C.”I.L.Caragiale”), “Mă mut la mama”, “Refuz să cresc”, “Aplauze pentru Lena”, “Magicway”, “XXL”, “Eu şi Cristina”, “Dumnezeul de a doua zi”, “Chutney”, “Forma Lucrurilor”, ”Jocuri în curtea din spate”, ”Fata din curcubeu”, ”Three O’Clock”, ”Noi 4”, ”Barbaţii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, “O piesă deşanţată”, ”Monoloagele vecinului”, “A junk tango story”, ”Trei femei înalte”,  ”Actriţa”,  ”7 Blesteme”.

Printre teatrele care participă anul acesta se numără Teatrul Act, Unteatru, Asociaţia Chatarsis, Garsoniera de Cultură, Ture T, Maşina de vise, Godot Cafe Teatru, Teatrul La Masa, Teatrul nu e o clădire, Compania de Teatru D’AYA şi alţii.

Festivalul e inspirat din viaţa oamenilor de azi şi îi inspiră pe oamenii de azi. Fără decor împopoţonat şi fără brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretenţii “de etichetă”. Le vorbeşte oamenilor pe limba lor, direct către minte şi suflet. E uman, fără artificii, fără recuzită excesivă. Emoţia este transmisă de oamenii care îl fac şi te convinge să te simţi ACOLO, implicat.

Ce e UNDERCLOUD?

E un FESTIVAL DE TEATRU VIU, care nu lâncezeşte, care nu se blazează, care nu se poticneşte, care nu se plictiseşte, care nu se repetă.

Clubul Ţăranului – Muzeul Ţăranului Român se află pe traseul autobuzelor supraetajate Bucharest City Tour, a cărui hartă a fost realizată de echipa i-Tour şi poate fi descărcată de aici!

Mai multe detalii şi programul festivalului pe www.daya.ro.

Distracţie plăcută,

Echipa i-Tour

Sursa info aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *