Unde putem schia in weekend, 12 – 14 decembrie 2014

Cum zapada si-a facut aparitia in mai multe statiuni montare, va anuntam cu bucurie ca se deschide sezonul de schi pe mai multe partii din tara.

Iata pentru inceput unde va puteti pune la incercare schiurile, placa si saniutele:

 

  • Pe partia Kossuth, la Baile Harghita se schiaza in conditii bune, stratul de zapada avand aproximativ 20 cm.
  • Pentru cei care ajung mai usor pe Valea Prahovei, ii anuntam ca pe partia Kalinderu 2 din Busteni, se schiaza in conditii dificile, chiar daca stratul depaseste 25 cm. Iar la Predeal, la Clabucet Sosire, statul de zapada masoara 25 cm si se schiaza in conditii acceptabile.
  • Locuitorii din zona statiunii Cavnic (Maramures) sunt cei mai norocosi in acest week-end. Partia Roata 1 are 60 cm si se schiaza in conditii bune, iar pe Roata 2 sunt 30 cm de zapada.
  • Se mai schiaza in conditii bune pe partii din Straja, Ranca, Poiana Brasov, Azuga si Arena Platos (Paltinis).

Starea partiilor de schi din judetul Alba, si anume de la Sureanu si Arieseni, cu toate ca a nins in ultimele zile, iar stratul de zapada are, acum, o grosime de maxim 15-20 cm, totusi, nu este inca sigur daca sezonul se va deschide sau nu in acest week-end in aceasta zona.

O alta veste minunata: weekend-ul viitor (19-21 decembrie 2014) se va deschide sezonul de schi 2014-2015 la Voineasa – Transalpina Ski.

Asteptam cu nerabdare alaturi de voi cel mai bun weekend de schi din acest sezon si ne vedem pe pagina noastra de facebook, cu detalii despre starea partiilor, grosimea stratului de zapada, evenimentele care au loc pe partii si multe alte surprize: www.facebook.com/itour.ro

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

Surse: ski-in-romania.ro , romaniaturistica.ro si meteoromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *