Unde mergem la schi in weekend – stratul de zapada si starea partiilor, astazi 28 februarie

Iarna tot nu se da dusa, ba chiar avem vesti despre unele ninsori din zona montana. Iata unde si cum veti putea schia pe partiile din Romania! Hartile tuturor partiilor de schi se afla in titlu si le puteti descarca gratuit!

Aici gasiti harta interactiva a domeniilor schiabile din Romania!

Judetul Alba

Domeniul Schiabil Sureanu

La Sureanu cele mai bune partii continua sa fie A_3, A_2 si partial A_1. Stratul de zapada batatorita are aproximativ 10 cm grosime. Zona de off-piste mai greu practicabila datorita stratului tot mai subtire de zapada.

Judetul Brasov

Poiana Brasov

Se schiaza in conditii dificile spre acceptabile pe unele partii din Poiana Brasov, iar stratul de zapada masoara aproximativ 15-20 de centimetri, pe alocuri inghetata.

Predeal

La Predeal se schiaza in conditii dificile spre acceptabile pe partia Clabucet Sosire, iar stratul de zapada masoara 15-20 de centimetri.

Judetul Gorj

Ranca

La Ranca se schiaza in conditii acceptabile spre bune pe partia M1, iar stratul de zapada ajunge si spre 25-30 de centimetri.

Judetul Harghita

Harta partii schi Harghita Bai, Harghita

Harta partii schi Harghita Bai, Harghita

Baile Harghita 

La Harghita Bai se schiaza in conditii bune pe Partia Csipike, iar stratul de zapada este de aproximativ 25-30 de centimetri.

Borsec

In Borsec sunt conditii bune de schi pe partiile Speranta si Prichindel, deservite de teleschi, Speranta fiind deservita si de nocturna si tunuri de zapada, pe un strat de zapada de aproximativ 20 de centimetri.

Harghita Madaras

La Madaras se poate schia in conditii acceptabile spre bune pe partiile si Madarasi, pe un strat proaspat de zapada de aproximativ 15-20 de centimetri. Functioneaza toate instalatiile. Pe muntele Harghita-Madaras exista 5 piste de schi amenajate, dotate cu tunuri de zapada cu o lungime totala de 4,5 km si un snowpark amenajat.

Toplita

Pe partiile din Toplita se schiaza in conditii acceptabile, iar stratul de zapada este de aproximativ 20-25 de centrimetri. In Toplita veti gasi doua partii: Partia Magherus, destinata schiorilor avansati, cu o lungime de 460 metri si Partia Bradul, destinata schiorilor incepatori, cu o lungime de 1200 metri. Tarif teleschi: Copii sub 14 ani: 1.5 lei/urcare, 30 lei/abonament 1 zi si Adulti: 2 lei/urcare, 40 lei/abonament 1 zi.

Tusnad 

La Baile Tusnad se schiaza in conditii acceptabile, stratul de zapada are aproximativ 15-20 de centimetri si ii asteapta pe iubitorii sporturilor de iarna. Mai multe informatii gasiti aici.

Judetul Hunedoara

Straja

La Straja se poate schia in conditii accepatbile pe Partia Platoul Soarelui. Stratul de zapada masoara aproximativ 15-20 de centimetri, cu atentie la portiunile unde zapada s-a topit!

Parang 

Se schiaza la Parang, pe partia Sub-Telescaun! Stratul de zapada masoara 15-20 de centimetri, iar instalatiile functioneaza.

Judetul Maramures

Harta partii schi Cavnic, Maramures

Harta partii schi Cavnic, Maramures

Cavnic

Conditii bune de schi la Cavnic! Partiile Roata 1 si Roata 2 sunt practibaile si prezinta un strat de zapada de 30-35 de centimetri. Programul la teleski pana la ora 21.00!

Judetul Prahova

Azuga

Se schiaza in conditii accepatbile spre bune pe partia Cazacu din Azuga! Stratul mediu de zapada este de 15-20 de centimetri!

Judetul Valcea

Transalpina

Partiile Ski Resort Transalpina se prezinta impecabil! Se schiaza in conditii bune pe partiile Transalpina, in special pe Transalpina 1! Stratul de zapada masoara, in medie, 35-45 de centimetri.

 

Distractie placuta pe partii,

Echipa i-Tour

One Ping

  1. Pingback: SkiPass MagazineUnde mai puteti merge la schi in Romania - SkiPass Magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *