Unde mergem la schi in weekend – stratul de zapada si starea partiilor in 14 februarie

Chiar daca aerul de primavara se simte prin unele zone ale tarii, partiile de schi se prezinta inca destul de bine! Iata cum veti putea schia pe partiile din Romania! Hartile tuturor partiilor de schi se afla in titlu si le puteti descarca gratuit! Aici gasiti harta interactiva a domeniilor schiabile din Romania!

Judetul Alba

Domeniul Schiabil Sureanu

La Sureanu a nins, iar 7 partii vor fi functionale in acest weekend (A_1, A_2, A_3, C_1, C_2, C_3, C_4), ca si teleschiul si telescaunul care le deservesc (zilnic intre orele 10.00 – 17.00). Este posibil ca partiile S_1 și S_2 sa fie inchise. Zapada buna pentru schi se afla pe toate partiile, insa cele mai recomandate partii sunt A_3 si A_2. Stratul de zapada batatorita are aproximativ 20 cm grosime. Zona de off-piste este accesibila iar zapada de tip powder, desi nu este foarte mare (aproximativ 40 cm), e suficienta pentru freeride.

Arieseni (Vartop)

Stratul de zapada batatorita pe partiile de schi din Areiseni a crescut, datorita ninsorilor din ultimele zile! Grosimea stratului de zapada este de 20 de centimetri si sunt conditii destul de bune pentru schi si snowboard.

Judetul Bihor

Piatra Graitoare

Este posibil sa fie deschisa si partia Piatra Graitoare, varianta medie, in acest weekend.

Judetul Brasov

Cheile Gradistei 

In Cheile Gradistei Fundata stratul de zapada are 20-25 de centimetri instalatia pe cablu teleski functioneaza!

Poiana Brasov

Se schiaza in conditii bune pe aproape toate partiile din Poiana Brasov, iar stratul de zapada masoara aproximativ 40 de centimetri.

Predeal

La Predeal se schiaza in conditii bune pe aproape toate partiile, iar stratul de zapada masoara 25-35 de centimetri.

Harta partii schi Predeal, Brasov

Harta partii schi Predeal, Brasov

Judetul Caras-Severin

Semenic 

La Semenic puteti schia in conditii acceptabile pe partiile Goznuta si Crucea de Brazi 1, intr-un peisaj de poveste! Grosimea stratului de zapada este de aprximativ 20 de centimetri.

Judetul Gorj

Ranca

La Ranca se schiaza in conditii foarte bune pe toate partiile, iar stratul de zapada are aproximativ 45-55 de centimetri.

Judetul Harghita

Baile Harghita 

La Harghita Bai se schiaza in conditii bune pe toate partiile, iar stratul de zapada este de aproximativ 25-30 de centimetri.

Borsec

In Borsec sunt conditii foarte bune de schi pe partiile Speranta si Prichindel, deservite de teleschi, Speranta fiind deservita si de nocturna si tunuri de zapada, pe un strat de zapada de aproximativ 25-30 de centimetri.

Harghita Madaras

La Madaras se poate schia in conditii bune pe toate partiile, pe un strat proaspat de zapada de peste 20-25 de centimetri. Functioneaza toate instalatiile. Pe muntele Harghita-Madaras exista 5 piste de schi amenajate, dotate cu tunuri de zapada cu o lungime totala de 4,5 km si un snowpark amenajat.

Toplita

Patiile din Toplita sunt pregatire pentru iubitorii sporturilor de iarna! Se schiaza in conditii foarte bune pe ambele partii, iar stratul de zapada este de aproximativ 30 – 35 centrimetri de zapada! In Toplita veti gasi doua partii: Partia Magherus, destinata schiorilor avansati, cu o lungime de 460 metri si Partia Bradul, destinata schiorilor incepatori, cu o lungime de 1200 metri. Tarif teleschi: Copii sub 14 ani: 1.5 lei/urcare, 30 lei/abonament 1 zi si Adulti: 2 lei/urcare, 40 lei/abonament 1 zi.

Tusnad 

La Baile Tusnad se schiaza in conditii bune, stratul de zapada are aproximativ 20 de centimetri si ii asteapta pe iubitorii sporturilor de iarna. Mai multe informatii gasiti aici.

Judetul Hunedoara

Straja

La Straja, Partia Platoul Soarelui este in stare foarte buna, la fel ca si alte partii. Stratul de zapada masoara aproximativ 30 de centimetri! Drumul de acces in statiune este curatat, dar recomandam ca turistii sa aiba fie masina 4×4, fie lanturi de iarna.

Parang 

Se schiaza la Parang! Stratul de zapada masoara 20-25 de centimetri, iar instalatiile functioneaza.

Judetul Maramures

Suior

La Suior, stratul de zapada masoara 30 de centimetri, batatorit si se schiaza in conditii foarte bune pe partiile Suior. Drumul pana in Suior este deszapezit, nu creaza probleme.

Programul partiilor ramane neschimnat 10:00 – 21:00, iar a restaurantului 07:00-23:00. Tarifele la urcari si abonamente au ramas cele de anul trecut.

Harta partii schi Cavnic, Maramures

Harta partii schi Cavnic, Maramures

Cavnic

Conditii excelente de schi la Cavnic! Partiile Roata 1, Roata 2 si Rainer 1 (Roata 3), prezinta un strat de zapada de 35-50 de centimetri. Programul la teleski pana la ora 21.00!

Judetul Mures

Sovata 

La Sovata gasiti un strat de zapada de aproximativ 20 de centimetri si o partie pe care puteti schia in conditii destul de bune!

Judetul Neamt

Piatra Neamt 

Cu bucurie va anuntam ca la Piatra Neamt ne bucuram de zile autentice de iarna. Tunurile de zapada artificiala au functionat la capacitate maxima pentru a asigura stratul necesar pe partie. Stratul de zapada masoara aproximativ 20 de centimetri.

Astazi, vineri, 14 februarie, Partia Cozla este deschisa intre orele 16-22! Pentru concurentii de la competiția de snowboard, telescaunul va fi operational de la ora 15, pentru testele de traseu! Se va putea schia in paralel cu traseul de snowboard !

Judetul Prahova

Azuga

Se schiaza in conditii foarte bune pe partiile din Azuga! Stratul mediu de zapada este de 60 de centimetri!

Busteni 

La Busteni se schiaza in conditii excelente pe Kalinderu 1 si pe Kalinderu 2, iar Fun Park-ul este deschis! Grosimea stratului de zapada este de 30-35 de centimetri!

Sinaia 

Partiile din Sinaia sunt deschise, insa va recomandam sa urcati pe platou, pentru conditii mai bune de schi. Stratul de zapada masoara intre 20 si 30 de centimentri. Conditiile meteo sunt superbe.

Judetul Sibiu

Arena Platos

La Arena Platos partiile sunt functionale si va asteapta la distractie! Conditiile de schi sunt excelente, iar stratul de zapada este de aproximativ 40-45 de centimetri!

Vineri si Sambata nocturna functioneaza pana la ora 22.00 si duminica Arena Platos are program pana la ora 18.00.

Harta partii schi Arena Platos, Sibiu

Harta partii schi Arena Platos, Sibiu

Judetul Suceava

Gura Humorului

Ambele partii de la Gura Humorului sunt deschise, iar conditiile de schi sunt bune! Stratul de zapada masoara aproximativ 20-25 de centimetri.

Vatra Dornei

La Vatra Dornei se poate schia in conditii relativ bune pe partiile Parc si Veverita, unde stratul de masoara aproximativ 20 de centimetri. Instalatiile functioneaza dupa programul normal, cu nocturna pe partia Parc si Veverita.

Judetul Valcea

Transalpina

Partiile Ski Resort Transalpina se prezinta impecabil! Se schiaza in conditii excelente pe partiile Transalpina! Stratul de zapada masoara, in medie, 70-80 de centimetri.

Pe timpul iernii la Vidra se poate ajunge dinspre Valea Oltului pe DN7A (Brezoi, Malaia, Voineasa, Vidra), de la Vidra mai sunt 8 km pana la zona de schi, sau dinspre Petrosani.

Distractie placuta pe partii,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *