Unde mergem la schi, 20 – 22 martie 2015

Avem pentru voi informatii proaspete direct de pe partii! Iata unde poti merge la schi in acest sfarsit de saptamana:

Judetul Alba

Domeniul Schiabil Sureanu

La Sureanu, din cele noua partii, patru sunt batatorite si functionale (C_1, C_3, A_1, A_3) iar, in prezent, stratul de zapada batatorita masoara aproximativ 50 centimetri. Partiile sunt excelente, in continuare, datorita conditiilor meteo favorabile din aceasta iarna bogata in zapada. Din cele trei instalatii de transport pe cablu, functionează teleschiul „Curmatura” si telescaunul.

Arieseni (Vartop)

La Arieseni, situatia partiilor a ramas neschimata. Partiile Vartop 1 si Vartop 2 prezinta un strat de zapada de aproximativ 20-30 centimetri, fiind suficient pentru schi si snowboarding. Instalatiile de transport pe cablu si instalatia de nocturna functionează conform programului. Zona de off-piste este greu accesibila, stratul de zapada fiind insuficient si mai greu practicabil.

La partia Vartop 2, din judetul Alba, conditiile de schi sunt excelente:

– azi noapte au fost -10 grade si acum la ora 7 sunt -7 grade;

– stratul pe partie este intre 50 si 80 centimetri.

Oferta este urmatoarea:

– la 20 de urcari se dau 5 bonus;

– la 50 de urcari se dau 10 bonus.

La Cabana Vartop aflata la baza partiei va asteptam si acolo cu mari reduceri.

Programul este:

L,M,M,J,D de la ora 10:00 – 17:00

V-S de la ora 10:00 – 20:00

Harta partii schi Vartop, Arieseni, Alba

Harta partii schi Vartop, Arieseni, Alba

Judetul Brasov

Poiana Brasov

In Poiana Brasov se schiaza in conditii foarte bune. Stratul de zapada masoara in zona inferioara, la partia Bradul, 70 de centimetri, iar la Postavaru sunt 90 de centimetri. Temperatura variaza intre -4 si -7 grade Celsius. Instalatiile pe cablu functionabile in acest week-end sunt Telecabina Capra Neagra, Telegondola, Telescaunul Ruia, Telescaunul Lupului (jos), Teleschi Bradul si Snowpark-ul Bradul.

Judetul Harghita

Baile Harghita 

In statiunea Harghita Bai se schiaza in conditii foarte bune pe partia Csipike. Aici stratul de zapada masoara 40 de centimetri. Sunt 0 grade Celsius si 10 centimetri de zapada proaspata. Pe partiile Kossuth si Miklos sunt 30 de centimetri de zapada si se pot practica sporturile de iarna in conditii bune. La zona de distractie, Gogoasa de zapada, sunt 40 de centimetri de zapada.

Madaras

La Madaras puteti schia in conditii perfecte pe toate partiile, pe un strat proaspat de zapada de 80 de centimetri.  Toate instalatiile functioneaza.

Judetul Hunedoara

Parang 

In acest sfarsit de saptamaa, zapada este pe toate partiile din Parang. Toate partiile vor fi batute si functionale.

Judetul Maramures

Cavnic

Se schiaza in conditii foarte bune pe toate partiile domeniului nostru de schi. Stratul mediu de zapada este de 60 centimetri. Programul normal de functionare de la 9:00-21:00.

Oferte speciale: incepand cu data de 20.03.2015 beneficiati de bilete cu pret redus la instalatia de teleschi. Tarifele happy days si happy hours (pe ore si pe zile) sunt valabile si in weekend! Cazarea la Hotel SuperSki si Vilele SuperSki este la pretul din timpul saptamanii si in weekend! Scoala SuperSki va ofera preturile din timpul saptamanii si in weekend!

Harta partii schi Cavnic, Maramures

Harta partii schi Cavnic, Maramures

Suior

In acest weekend se va putea schia pe partiile 1 si 2 din Suior. Starea partiilor este excelenta, zapada acopera intreaga suprafata a partiilor. Grosimea medie a stratului de zapada este de aprox 25 centimetri. Programul partiilor este unul normal, 10:00 – 21:00 cu mentiunea ca in cazul in care nu vor fi suficienti schiori pentru a fi aprinsa nocturna atunci partiile vor fi deschise pana la ora 18:30.

Judetul Prahova

Azuga

Iarna continua la Azuga. A nins in ultimile zile si stratul de zapada a crescut. Se schiaza in conditii foarte bune pe partiile Sorica si Cazacu care sunt amenajate zilnic, dar si pe Cazacu varianta si Cazacu incepatori. Stratul de zapada pe partii este intre 25 si 80 centimetri. Functioneaza telegondola zilnic intre orele 9:00 – 16:00, iar sambata si duminica si teleschiulrile Cazacu varianta si Cazacu incepatori. Centrele de inchirieri echipament de schi si scoala de schi sunt deschise zilnic.

Se anunta un sfarsit de sapatamana bun pentru schi la Azuga!

Sinaia 

Se schiza pe toate partiile de la Cota 2000, stratul de zapada fiind cuprins intre 1 metru jumate si 2 metri. Se schiza si pe toate partiile care coboara de la cota 2000 spre cota 1400. De la Cota 1400 in jos stratul de zapada nu mai este suficient pentru practicarea in siguranta a sporturilor de iarna. O oferta a statiunii Sinaia, demna de promovat este aici.

Judetul Sibiu

Arena Platos

La arena platos, este deschis weekend-ul acesta doar sambata si duminica intre orele 10:00-16:00 unde vor functiona toata partiile, starea partiilor este buna, avem zapada aproximativ 40 centimetri. Oferta valabila in acest weekend este: “Se ofera reduceri mari la cartelele de zi, mai exact: adultii, pensionarii si studentii/elevii vor schia la pret de copil, adica 55 lei, iar copiii 7-11 ani la pretul de 38 lei”.

Judetul Valcea

Transalpina

La Ski Resort Transalpina, stratul de zapada depaseste 1,3 metri. Toate instalatiile sunt functionale, iar partiile se prezinta in conditii excelente.

Harta partii schi Transalpina, Valcea

Harta partii schi Transalpina, Valcea

Cele mai noi harti ale tuturor partiilor de schi omologate din tara, editia i-Tour Schi 2014-2015, sunt realizate cu sprijinul Ciuc Radler si le puteti descarca gratuit de pe site-ul nostru, sectiunea Harti partii schi i-Tour Schi Harta interactiva a domeniilor schiabile din Romania o gasiti aici.

Distractie placuta pe partii,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *