I-TOUR PLAJA 2011

Unde facem plaja in vara lui 2011? II

Ieri am atins judetele de la inceputul alfabetului, astazi continuam cu celelalte. Iata unde se poate face plaja in:

– in Giurgiu exista plaje amenajate la Gostinu, pe malul Dunarii, la Gradinari, pe malul Argesului unde ste si un complex de agrement si la Mocanu, pe partea dreapta a insulei Mocanu

– in Harghita se afla Baile Tusnad, o importanta statiune balneo-climaterica si Toplita, cu Statiunea Bradul  unde veti gasi ape termale in padure de brazi.

– in Hunedoara veti gasi Geoagiu Bai, o statiune balneo-climaterica cu plaja amenajata langa bazinul olimpic

– in Ialomita se poate face plaja pe malul lacului Amara, o importanta sursa de namol benefic pentru diferite afectiuni

– in Iasi puteti merge la Plaja Purcica, unde preturile practicate sunt de 7 lei pentru adulti

– in Maramures se poate face plaja pe malul lacului de agrement Bodi din Mogoasa, pe malul lacului de acumulare Firiza , un loc excelent de relaxare, ce ofera posibilitati camping, pescuit, innot.

– in Mures gasiti Complexul de Sport si Agrement Muresul, situat in partea de nord a municipiului Targu Mures, pe malul stang al raului Mures, pe o suprafata de 40 ha. Complexul dispune de bazin olimpic, bazin pentru inotatori, bazin pentru neinotatori dotat cu jacuzzi, 2 bazine cu tobogan de forma unui poligon cu 8 laturi, cu acces pentru copii sub 14 ani, piscina din polipropilena pentru copii sub 3 ani, dotata cu 2 tobogane de apa si 2 tasnitori cu figurine zoomorfe, plaja, parcuri de joaca, canal de legatura pentru ambarcatiuni, terenuri de sport.

– in Neamt puteti merge la plaja la Strandul Tineretului, din Piatra Neamt

– in Olt se afla Plaja Olt, din Slatina

– in Prahova gasiti statiunea balneo-climaterica Slanic Prahova, cu lacurile Baia Baciului, Grota Miresei, Lacul Porcilor, Baia Rosie si Baia Verde.

– in Salaj puteti merge la plaja in statiunea Baile Boghis, care ofera multe optiuni de cazare si de petrecere a timpului liber.

– in Satu Mare extia plaje amenajate la Balastiera Apa, dispune de o plaja publica, restaurant, unitati de cazare, amenajari pentru camping, dusuri, grupuri sanitare; la Complexul Turistic Mujdeni; la Balastiera Iojib, zonda de agrement ce cuprinde un lac, plaja, restaurant, terasa, spatii de cazare si parcare.

– in Timis se afla o plaja amenajata in localitatea Albina, sau pe malul lacului Surduc, unde exista si alte facilitati de agrement si cazare

– in Valcea gasiti plaje amenajate la Baza de agrement Ostroveni, in Ramnicu Valcea, care ofera posibilitate de recreere, plaja, activitati sportive, pescuit pe malul lacului si plimbari cu barca, in statiunile balneo-climaterice Ocnele MariBaile GovoraBaile Calimanesti-Caciulata si in statiunea Baile Olanesti.

– in Vrancea gastiti plaja Doaga in Focsani, unde exista doua bazine de innot si spatiu pe petrecere a timpului liber.     I-TOUR PLAJA 2011

Ramaneti pe frecventa i-Tour, iar noi va vom prezenta fiecare din aceste atractii, pentru ca vacanta de vara sa fie cat mai reusita!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *