No'Mads concert medieval

Turnirul Cetăţilor ajunge la Bran, 12-15 august

A treia destinatie a festivalului Turnirul Cetatilor este Bran, unde cavalerii se vor intrece in lupte si domnitele in frumusete pe 12, 13, 14 si 15 august 2011.

Castelul Bran

Spectacolele cu spade, luptele corp la corp, turnirurile cu cai, concertele de muzica medievala dar şi show-urile de noapte cu foc vor fi atracţiile evenimentului medieval ce se va desfasura in perioada 12-15 august, la Bran. De asemenea mesteri sticlari, olari si fierari isi vor demonstra talentul in fata spectatorilor. La Bran, pe platoul Inima Reginei Maria veti avea si surprize culinare medievale, destul de atipice, printre care burta dragonului si carnatul teutonului. 🙂

La Bran vor aparea si doi cascadori pe cai, iar copii vor avea propriile distractii, intrucat va fi amplasata o gradinita medievala unde vor primi costume. Asociatia Corona a fost invitata ca partener sa coordoneze activitatile pentru copii in cadrul festivalului medieval. Copiii au in acest fel ocazia sa afle despre evul mediu, sa se plimbe in timp intre diferite epoci, sa inteleaga ce inseamna diferentele intre aceste epoci prin jocuri de imaginatie, de memorie si povesti medievale.

No'Mads concert medieval

Din programul artistic, vor face parte, ca si la Brasov, concertele medievale, sustinute de duetul No’Mads, in zilele de sambata si duminica. De asemenea, in fiecare zi va fi organizat un concurs de tras cu arcul.

Un sfarsit de saptamana medieval va asteapta la Bran, asa incat, nu va sfiiti si dati o fuga pe taramul cavalerilor!

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *