Transilvanian Brunch la Stejarisu

Transilvanian Brunch a aparut la inceputul anului 2008 ca o initiativa a asociatiei GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoastere reciproca si colaborare in Valea Hartibaciului dar si ca un exercitiu de promovare a produselor locale. Totodata, a fost si un bun motiv de intalnire multiculturala – in “afara orelor de program” – a celor care activeaza in turism, cultura, dezvoltare rurala si sociala, agricultura ecologica, renovare si restaurare, branse care intr-un fel sau altul se completeaza si regasesc in multe initiative si proiecte actuale.

Brunch-urile sunt organizate de regula in ultima sambata a fiecarei luni intr-o locatie deosebita si se bucura pe langa oferta culinara si de o tematica, de ex. plimbare cu drezina pe sinele mocanitei, drumetie pe un traseu cultural, muzica deosebita, etc.

Incepand cu sezonul 2010 aceste evenimente s-au imbogatit cu momente culturale ce pun accent pe specificul local.

In aceasta vara au avut loc brunch-uri la: Sasausi, Mesendorf, Biertan, Valea Viilor si Richis.

Ultimul eveniment din 2011, din seria brunch-urilor culturale transilvanene va avea loc pe 24 septembrie, la Stejarisu.

Participarea la eveniment costa  40,- lei/persoana, copiii participand gratuit. Va puteti inscrie la:  info@reky-travel.de / Cristian Cismaru sau transilvanian.brunch@gal-mh.eu / Jochen Cotaru sau telefonic la:  0040-(0)722-396.755. Pentru mai multe informatii despre Tansilvanian Brunch, locuri unde se intampla si unitatile de cazare recomandate de organizatori, accesati site-ul oficial aici.

De asemenea, in cazul in care veti ajunge in zona Hartibaciului, luati cu voi harta Bisericilor fortificate din Transilvania, care va va ghida catre cele mai interesante monumente de arhitectura ale imprejurimilor.

Harta biserici fortificate din Transilvania

Descoperire placuta,

Echipa i-Tour

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *