Cimitirul Vesel Sapanta

Top 10 obiective turistice de iarna in 2012

Anul s-a incheiat, statisticile s-au publicat. Ce obiective turistice vreti sa vedeti iarna si care au fost cele mai citite articole pe www.i-Tour.ro?

1. Cimitirul vesel din Sapanta este pe primul loc!

Cimitirul Vesel Sapanta

2. Stratul de zapada pe partii, 14.12.2012 si vremea in week-end. Stim ca a fost o vreste neasteptata ninsoarea abundenta din decembrie! Statiunile si partiile de schi din tara inca se bazeaza pe acel strat de zapada.

3. Cum ajungeti in Straja va ofera informatii despre accesul in statiunea din Hunedoara.

Harta partii schi Straja, Hunedoara

4. Tulcea, orasul si obiectivele turistice se afla in Top 10! De aici aflati cate ceva despre istoria orasului si informatii despre ce puteti vizita in Tulcea, in orice moment al anului.

Faleza Tulcea

5. Redescopera valorile! Dobrogea. Mereu surprinzatoare, Dobrogea va va incanta intotdeauna cu obiective turistice, provocari si peisaje dintre cele mai variate.

Redescopera valorile Dobrogea

6. Partiile de schi din Sinaia, unul dintre cele mai extinse si dinamice domenii schiabile din Romania are si una dintre cele mai frumoase harti!

Harta partii schi Sinaia, Prahova

7. Din octombrie adunate reprezinta un rezumat al articolelor despre obiective si evenimente turistice publicate de echipa i-Tour in octombrie 2011.

8. Arena Platos Paltinis, harta partii de schi si program. Arena Platos Paltinis este un domeniu schiabil nou, la standarde foarte inalte, din Sibiu. In sezonul de schi 2012-2013 harta sa se afla pe materialele publicate si diseminate gratuit in peste 100 de unitati de cazare din Ardeal.

Harta partii schi Arena Platos, Sibiu

Harta partii schi Arena Platos, Sibiu

9. Pietrele lui Solomon ocupa penultima pozitie in cautarile voastre de iarna. Turism si legende in Brasov.

Pietrele lui Solomon

Pietrele lui Solomon

10. Partii de schi omologate in judetul Alba: Arieseni – Vartop si Sureanu. Aici gasiti harti cu partiile de schi din Arieseni si Sureanu, informatii despre tarifele la intalatiile pe cablu din sezonul 2012-2013 si dotarile domeniilor schiabile.

Harta partii schi Sureanu, Alba

Echipa i-Tour va asteapta si pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *