Targul de Craciun din Sibiu, 27 noiembrie 2010-2 ianuarie 2011

Daca doriti sa va bucurati de Craciun intr-un loc mereu plin de surprize, dar si de traditii zona Sibiului este unde dintre cele mai atractive. Astazi si in zilele urmatoare va vom povesti cate ceva despre bucuria descoperirii alaturi de sibieni. Servus!

Luna decembrie aduce magia Sarbatorilor de iarna in orasu Sibiu, odata cu deschiderea targului de Craciun. Piata Mare gazduieste 65 de casute unde veti gasi cu siguranta cadoul potrivt pentru cei dragi, decoratiuni pentru pomul de Craciun, dulciuri si jucarii pentru cei mici. Atmosfera romantica va fi întregita de concerte de colinde, spectacole de teatru, spectacole pentru copii, dansuri populare si multe alte surprize.

Program: Zilnic, intre orele 10.00-21.00

Activitati in cadrul targului:

18 decembrie:  Exercitiu teatral „Intamplari de Craciun” al liceului teoretic „O.Ghibu”, ora 18.00
19 decembrie: Concert al Corului Bisericii Stefan cel Mare/grupul vocal
Victoria „Cetina de brad”
23 decembrie: Ansamblul Folcloric din Republica Moldova
24 decembrie:  Mos Craciun soseste în Piata Mare
25 decembrie: Deschiderea patinoarului

Piata Mare gatita de sarbatoare

Mai multe informatii, fotografii si camere web pe www.targuldecraciun.ro

Si sa nu uitam de plimbarile romantice prin centrul Sibiului, redescoperirea trecutului in Muzeul Astra, intrecatiunea cu traditiile pastrate in comunele si satele din jurul Sibiului, sau partiile de schi de la Paltinis, Gura Raului sau, pentru cei experimentati, cele de la Balea. Dar despre toate acestea vom vorbi in episoadele viitoare.

*In aceasta iarna vom posta informatii despre traditiile si atractiile Sibiului oferite de partenerii nostri de la Asociatia Judeteana de Turism Sibiu.

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *