Târgul de Crăciun „Oraşul din poveste”, în Piața Sfatului din Braşov, 1 -31 decembrie 2019

La poalele Muntelui Tâmpa se organizează, an de an, un frumos târg de Crăciun, iar Braşov devine „Oraşul din poveste”.  Anul acesta, 2019, vizitatorii şi turiştii se pot bucura de jocurile de lumini, ateliere gratuite pentru copii, precum şi de căsuțe cu decorațiuni de Crăciun şi bunătățuri tradiționale, din zona Braşovului.

În Piața Sfatului din Braşov, la Târgul de Crăciun „Oraşul din poveste”, au fost montate 35 de căsuțe de unde pot fi achiziționate castane coapte, dulcețuri, ciocolată, turtă dulce, conserve de toamnă, brânzeturi și produse tradiționale din carne de la producători din Vama Buzăului și Feldioara, precum şi pălincă și țuică. Cei care doresc să se încălzească vor găsi mâncare şi băuturi calde. La târg vor fi prezenți și producători din Republica Moldova, care vor comercializa fructe uscate, ciocolată, dar și decorațiuni de Crăciun. Printre produsele nealimentare prezentate de artizani locali se vor număra globurile din sticlă și pâslă, dar și alte decorațiuni de sezon sau produse hand-made.

Târgul va cuprinde și șase căsuțe noi, cu un design mai deosebit, una fiind amenajată special pentru atelierul lui Moș Crăciun. Copiii vor putea participa la ateliere pentru decorațiuni sau îi vor putea scrie Moșului, care va avea și o cutie poștală chiar la intrarea în atelier. Atelierele vor fi gratuite și se vor desfășura de două ori pe zi în perioada școlii, respectiv de la orele 15.00 și 17.00, și de trei ori pe zi în perioada vacanței, fiind adăugat un atelier suplimentar de la ora 12.00.

Tot pentru copii, în Piața Sfatului va reveni caruselul care a făcut deliciul micuților. Un studio al radioului Magic FM va fi responsabil de fundalul sonor al târgului, iar în weekend, de organizarea unor evenimente cu premii care să întrețină atmosfera.

Târgul va funcționa până în 31 decembrie. Orarul de funcționare zilnică a târgului este 11.00 – 22.00, însă comercianții care ocupă căsuțele sunt obligați să le țină deschise cel puțin de la ora 14.00 la 22.00.

Distracție plăcută,

Echipa i-Tour

Sursă info: Braşov City 

Sursă foto: Zile şi nopți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *