Targul de antichitati Antica 2011

Târgul de Antichităţi Antica, Eforie Sud

În perioada 21-23 august, Primăria Eforie, în parteneriat cu Societatea Media Lux, organizează cea de-a doua ediţie a Târgului de Antichităţi Antica.

Evenimentul va avea loc în parcul Teatrului de Vară din staţiunea Eforie Sud şi va reuni, potrivit confirmărilor primite de organizatori până în prezent, peste 100 de colecţionari de antichităţi. Aceştia vor expune la târg obiecte de artă, monede, piese de mic mobilier, patefoane, ceasuri de buzunar, unele dintre acestea putând ajunge chiar la preţuri de mii de euro. Expozanţii speră, însă, ca acest aspect să nu reprezinte un impediment pentru iubitorii de artă. Ca şi la prima ediţie a târgului, desfăşurată în data de 1 mai anul curent, pe lângă obiectele specifice târgului, vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu muzicăde promenadă, prăjituri tradiţionale, bragă şi cafea turcească.

Targul de antichitati Antica 2011

De asemenea, organizatorii au primit asigurări că Antica – Târgul colecţionarilor de antichităţi de la Eforie – va fi introdus în calendarul internaţional al evenimentelor de gen.

În cadrul celei de-a doua ediţii a târgului, Primăria Eforie va organiza, pe 22 august, un bal al colecţionarilor, în care participantele vor purta rochii de seară de epocă, cu bijuterii adaptate evenimentului, iar bărbaţii vor purta frac şi joben.

Stire primita de la partenerii nostri Radio Vacanta.

Echipa i-Tour

Sursa foto aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *