Targul cu Bunatati

Târgul cu Bunătăţi aşteaptă Paştele la Sinaia

Între 1 şi 3 mai, Târgul cu Bunătăţi vă dă şansa de a umple masa de Paşte cu delicatese romaneşti şi internaţionale. Ne vedem în locaţia consacrată, în faţa magazinului Winmarkt, ultima oară înainte de Sfintele Sărbători.

Puteţi împuşca doi iepuri dintr-o lovitură, dacă decideţi să vă petreceţi mini-vacanţa de 1 mai pe Valea Prahovei. De ce să nu optaţi pentru aerul curat de munte si de vremea bună anunţată de meteorologi? Pe lângă plimbările in Parcul Regal sau până la Stâna Regală, puteţi vizita şi Casinoul Sinaia, care de curând a intrat pe in circuitul turistic, dar şi expoziţia permanentă de trenuleţe şi machete deschisă la Gara Regală, o încantare pentru copii şi pentru părinţi. De asemenea, puteţi vizita Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia, puteţi face drumeţii pe munte, pentru că o vacanţă reuşită este o vacanţă încărcată de activităţi frumoase. Iar după plimbare, e musai să vă opriţi pe la noi, pentru că v-am pregătit mai multe surprize ca oricând!

Targul cu Bunatati

Special pentru masa de Paşte, aducem din Rupea, de la Braşov, drob de miel şi coaste umplute cu drob de miel, dar şi specialităţi din curcan şi răcituri de cocoş de la Botoşani. Brânzeturile sunt, din nou, la loc de cinste: urdă cu mărar, caşcavea, caşcaval, brânză de burduf de la Bran şi brânză de burduf cu chimen, cu ardei, cu busuioc, telemea de la Fundata sau brânză olandeză. Iar pentru cei care îşi doresc şi delicatese italiene, venim şi de data aceasta cu tradiţionalul prosciuto de Parma, cu anghinarea murată şi cu dulciurile siciliene.

Pentru voie bună, aducem palinca de Bihor, vin şi ţuică de Jariştea, pentru copii aducem suc de mere de la Voineşti şi siropuri naturale de fructe de la Poiana Fermecată, iar pentru nostalgici aducem bragă rece, aşa cum se facea pe vremuri. Nu lipsesc nici legumele de sezon, conservele de zacuscă, dulceaţa de ardei iute sau dovlecei.

În materie de desert, oferta e mai variată ca niciodată, iar la cât de gustoase sunt, nici nu mai e nevoie să pierdeţi timpul în bucătărie. Din Argeş aducem turtă dulce pictată manual, sub formă de ouă, iepuraşi, ouă pe băţ, căsuţe, numai bune de făcut cadou celor dragi. Aducem şi ciocolată de casă delicioasă, krantz ca pe vremea copilăriei, plăcintă întinsă de Turnu, un desert cu tradiţie in Damboviţa, halviţă de la Arad, baclava de post cu alune, cu nucă, cu vişine şi sarailie, sau prăjituri de casă din Baia Mare, perfecte pentru sărbători – pască, cozonac, prăjitură cu magiun de casă şi prăjitură cu nucă prăjită. Şi ce merge cel mai bine langă un desert, dacă nu o cafea turcească la nisip sau una cremoasă, de Guatemala, specială pentru expresor. Nu uităm nici de dulceţurile şi magiunul naturale sau de dulceaţa de goji, extrem de sănătoasă, şi nici de dulceţurile sau şerbeturile cu arome de fructe proaspete de la Agapia.

Pentru că vrem să vă facem sărbătorile mai gustoase şi mai uşoare şi pentru că vrem să ne revedem înainte de Sfintele Sărbători Pascale şi să ne petrecem zilele libere împreună. Aşadar, vă aşteptam cu drag între 1 şi 3 aprilie, în faţa magazinului Winmarkt din Sinaia.

Distracţie placută,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *