Starea drumurilor care duc spre vacanta

Incepand de astazi vom monitoriza constant starea drumurilor nationale, asa cum este raporata si publicata pe site-ul www.cnadnr.ro. Veti fi informati in legatura cu evenimentele rutiere sau alte cauze care pot afecta circulatia pe drumurile care duc spre locatitatile promovate in acest sezon de catre i-Tour si partenerii sai.

DN 1 (Alba Iulia, Azuga, Busteni, Cluj – Napoca, Predeal, Sibiu, Sinaia)

– circulatie ingreunata intre localitatile Campina – Cornul de Jos. In urma precipitatiilor abundente din ultima perioada la podul de pe DN1  s-au surpat sfertul de con si aripile pe partile dreapta si stanga (sensul Brasov- Ploiesti).In zona a fost impusa o restrictie de circulatie pe banda 1, sensul Brasov- Ploiesti, aceasta fiind inchisa traficului rutier.Zona a fost semnalizata corespunzator.S-a primit expertiza tehnica.Se va trece la executie cu proiectare de la data de 17.12.2010.

DN 1C (Baia Mare, Cluj – Napoca)

DN 1E (Poiana Brasov)

DN 7 (Deva, Sibiu)

– circulatie ingreunata intre localitatile Calimanesti – Brezoi.  Pericol caderi stanci. Lucrari de consolidare versanti. Termen de finalizare 01 aprilie 2011. Zona este semnalizata corespunzator.

DN 15 (Piatra Neamt)

DN 15C (Piatra Neamt)

– circulatie ingreunata in dreptul localitatii Tulghes (NT). In  data de 10.08.2010,  a avut loc o alunecare de teren ce a afectat carosabilul  pe  jumatate de cale  pe o lungime de 25 m. Pana la punerea in siguranta a zonei ,se mentine restrictia de circulatie, pe 2/3 din partea carosabila, cu semnalizarea corespunzatoare.

DN 15D (Piatra Neamt)

DN 17 (Vatra Dornei)

DN 18 (Baia Mare)

DN 58 (Resita, Vatra Dornei)

– circulatie ingreunata in dreptul localitatii Resita. Un transport agabaritic a lovit talpa inferioara a grizilor pasajului rutier , de la km 38+800. In prezent circulatia desfasoara ingreunat pe 1/2 din cale , fiind semnalizata corespunzator. Lucrarea de reparatie a pasajului , este promovata prin programul de reparatii capitale si se preconizeaza a se incheia in 15.12.2010, data la care se va ridica si restrictia de circulatie.

DN 66 (Targu Jiu)

– circulatie ingreunata intre localitatile Bunbesti-Jiu – Aninoasa. Alunecare zid sprijin si parapet. Lucrarea va demara în functie de fondurile alocate. Circulatia se desfasoara pe 1/2 cale. Zona este semnalizata corespunzator.

DN 67 (Targu Jiu)

– circulatie ingreunata intre localitatile Costesti – Negrulesti. Alunecare activa cu afectare 1/2 din drum. Termen de finalizare 01 aprilie 2011. Circulatia se desfasoara pe 1/2 cale, cu restrictie de viteza 40 km/h. Zona este semnalizata corespunzator .

DN 74 (Alba Iulia)

DJ 581 (Resita)

DJ 401 (Sibiu)

Pentru mai multe detalii puteti consulta sectiunea “Starea drumurilor nationale“, aflata in coloana din stanga. De asemenea, pentru informatii despre legaturile localitatilor promovate cu cele din imprejurimi accesati Download Harti i-Tour.

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *