Ce poate fi mai romantic decat o plimbare prin Sibiu, Capitala Culturala Europeana in 2007? Da, chiar si iarna Sibiul este cald si primitor, ne invaluie cu arome dulci, ne invita in cafenele, turnuri, muzee, parcuri si ne face semne prin sutele de ochi de pisica de pe acoperisuri.

Daca sunteti in zona, poate la Paltinis sau la Gura Raului, si ajungeti in Sibiu, nu pierdeti expozitiile de la Muzeul de Istorie, sau de la Muzeul Brukental, urcati in Turnul Sfatutului pentru a privi intreg orasul si dealurile din imprejurimi, mergeti sa vedeti Casa cu Cariatide (e ascunsa, dar merita si o gasiti pe harta i-Tour) si Biserica Ursulinelor, care dateaza din 1474. Rezervati-va jumatate de zi pentru Gradina Zoologica si Muzeul ASTRA, pentru a savura fiecare bijuterie de casa, iar la intoarcerea in oras, treceti prin Parcul Subarini si lasati-l sa va spuna povestea lui.

Aici veti gasi harta orasului, care va va indruma in cautarile voastre si in descoperirea tututor atractiilor turistice din Sibiu.

 

Cateva imagini care sa va trezeasca dorinta 🙂

[slide

show]

Daca ati vizitat deja orasul, ce v-a atras cel mai mult? Ce v-a facut sa spuneti ‘ma voi intoarce aici’?

Echipa i-Tour

3 Pings & Trackbacks

  1. Pingback: From your Valentine… | zsa zsa zsu

  2. Pingback: Ziua indragostitilor: Valentine’s Day sau Dragobete? |

  3. Pingback: Sighisoara, orasul si istoria |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *