Schiaza gratuit pe Arena Platos!

Mai sunt doar două zile şi dăm startul unui nou an!

V-aţi pregătit echipamentul pentru schi? În staţiunea Păltiniş, pe Arena Platoş se schiază în condiţii excelente şi stratul de zăpadă depăşeşte 80 centimetri. Cei care se ocupă cu organizarea evenimentelor pe pârtii, au o surprinză pentru voi în noaptea dintre ani. Iată despre ce este vorba:

Arena Platoș organizează de Revelion cea mai cool petrecere a anului!
DJ Vasile, Rolf Ono, Dru Klein și DEX vor mixa întreaga noapte, începând cu ora 22, în imensul cort, ce va fi amenajat în parcarea complexului de ski și snowboard.

Seara va începe cu un program spectaculos pe pârtie unde Arena Platoș se va prezenta publicului în întreaga sa splendoare. Coborârea instructorilor de ski, a ratrack-urilor, precum și spectaculosul cerc de foc prin care se va trece pe schiuri, pe placă, cu snowmobilul și chiar cu motocicleta enduro vor asigura un spectacol unic pe pârtiile din România. Iar între orele 22 și 24 toate pârtiile complexului vor fi deschise gratuit pentru toți schiorii și snowboarderii.

Petrecerea va începe în jurul orei 22 cu DEX, urmat de Rolf Ono, Dru Klein și DJ Vasile. Accesul la petrecere se face pe bază de bilet, care costă 30 de lei. Arena Platoș împreună cu Agenția de Turism Carpathian Travel pun la dispoziție transport dus și retur din Sibiu. Petrecerea de Revelion este organizata de Arena Platoș împreuna cu Airfield Festival 2015.

A3

 

Iată şi harta pârtiilor de schi, Arena Platoş din staţiunea Păltiniş, judeţul Sibiu:

Harta partii schi Arena Platos, Sibiu

Harta partii schi Arena Platos, Sibiu

 

Vă dorim distracţie plăcută,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *