Harta partie schi Cora, Izvoare, Maramures

Schi in statiunea Izvoare, Maramures

Statiunea Izvoare isi are inceputurile in timpul anilor 1930, cand aici este ridicata prima cabana pentru cazarea sportivilor care veneau in zona pentru schi. In anul 1937 incep la Izvoare primele cursuri de schi. Intre timp, in anul 1974, cabana arde intr-un incendiu, si noi constructii ii iau locul.

Partia de schi Cora

Asa cum am vazut, in statiunea Izvoare se schiaza inca din anul 1937. Partia de schi Cora, asa cum este ea denumita astazi, este o partie omologata de Ministerul Turismului, de dificultate medie si o lungime de 800 de metri. Partia este deservita de un teleschi, iar de curand s-a deschis Cabana Iza, unde turistii se pot relaxa si lua o gustare. Partia Cora din Izvoare face parte, incepand cu sezonul 2012-2013, din proiectul national de promovare gratuita a partiilor de schi, i-Tour Schi.

Pe site-ul www.i-tour.ro, in sectiunea download harti partii schi, puteti gasi harta partiei de schi Cora, realizata cu sprijinul Ciuc Radler, pe care o puteti cobora gratuit.

Harta partie schi Cora, Izvoare, Maramures

Harta partie schi Cora, Izvoare, Maramures

 

Program Partia Cora, statiunea Izvoare, Maramures

Luni – Joi de la 9.00 la 17.00: telescaunul se porneste doar pentru grupuri care cuprind un numar minim de 10 persoane, exceptie sunt turistii cazati in statiune pentru acestia partia functioneaza la cerere (dar trebuie sa fie un nr. minim de 7 persoane).

Vineri – Duminica de la 9.00 la 17.00: fara limita minima de turisti

Tarife teleschi Partia Cora

1 urcare: 4 lei

Abonament 10 urcari: 40 lei – adulti, 25 lei – copii
Abonament 20 de urcari: 60 lei – adulti, 45 lei – copii
Abonament o zi: 80 lei – adulti, 60 lei – copii

Tubbing:3 lei/tura

Va vom tine la curent cu stiri despre Partia Cora, stratul de zapada si evenimente organizate aici!

Distractie placuta la schi,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *