Salvarea Mozaicului Roman din Constanta

Pentru restaurarea si conservarea mozaicului roman din Constanta, agentia Groove Hour a realizat din fonduri proprii Studiul de impact, Studiul de fezabilitate, Expertiza tehnica a constructiei de protectie si Proiectul de restaurare si conservare a mozaicului roman obtinand avizul favorabil de la Ministerul Culturii si Cultelor. Astfel, Edificiul Roman cu Mozaic va deveni “Centrul Cultural Labyrinthum”.

Pentru finantarea acestui proiect de restaurare a fost incheiat un parteneriat cu fabrica de paine si produse de panificatie DOBROGEA SA din Constanta si va fi lansata, dupa  indelungi cercetari, “Pâinea Antică Romană“ produsa din faina spelta dupa o veche reteta romana.

Procentul de 10% din comercializarea acestui produs se va directiona spre lucrarile de restaurare si conservare a mozaicului roman si spre promovarea acestui obiectiv  prin organizarea “Festivalului Antic” in parteneriat cu Asociatia de Dezvoltare si Promovare a Turismului Litoral Delta-Dunarii.

In vederea sensibilizarii consumatorilor pentru a sprijini acest demers Groove Hour a realizat un spot video nebrandat, pentru a fi difuzat in afara spatiului comercial pe  posturile TV, ce vor dori sa sprijine restaurarea acestui monument. Iata si spotul:

Detalii pe www.labyrinthum.ro. Puteti da Like pe pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/groove.hour.

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *