S-a lansat Ski-Bus, autocarul care te duce direct pe partie!

Ski-Bus organizeaza in perioada ianuarie-martie 2015, in fiecare sambata si duminica, excursii de cate o zi plecand din Bucuresti, catre cele mai renumite destinatii de schi din Romania. Cele 24 de excursii vor include deplasarea cu autocarul, skipass-ul pentru ziua respectiva, un pachet surpriza “Bonus-Package” si serviciile de autocar. I-Tour Schi si www.i-tour.ro sunt parteneri in cadrul Ski-Bus, oferinde hartile partiilor de schi! 

Ski-Bus va ofera posibilitatea sa ajungeti in cele mai frumoase statiuni de schi cu un efort minim. Participantii nu mai trebuie sa se ocupe de stresul deplasarii pana la destinatie, de cautatul unui loc de parcare, de statul la coada pentru a-si cumpara un skipass, ci pot sa se duca direct pe partie. Experienta indelungata, cooperarea cu statiunile de schi si partenerii de incredere care ne pun la dispozitie autocarele garanteaza succesul excursiilor Ski-Bus. SkiBus1

Puteti afla despre Ski-Bus in toate magazinele HERVIS Sports din Bucuresti, agentiile TUI Travel Center, magazine sportive, centre de inchiriere si scoli de ski din statiunile de ski partenere, casieriile instalatiilor de transport pe cablu (teleski, telecabina), cabane, centre de informare turistice, etc

Biletele Ski-Bus vor putea fi rezervate online pe site-ul www.ski-bus.ro

Cele 7 statiuni de ski partenere sunt:

  • Sinaia • Azuga • Predeal • Poiana Brasov • Cheile Gradistei • Voineasa/Vidra • Arena Platos

Transportul spre destinatii se va efectua cu autocare de 57 locuri, inscriptionate cu “Ski-Bus” si cu siglele sponsorilor si partenerilor principali.

BONUS PACKAGE

Pachetul nostru de servicii gratuite

Doriti sa petreceti o zi geniala la schi, dar ati uitat complet de micul dejun? Nu-i nimic, ne ocupam noi! Pentru ca in calitate de participant la o excursie primiti un pachet de servicii extins. Trebuie doar sa va ocupati locurile autocar si imediat veti primi cafea sau ceai fierbinte si produse de patiserie proaspete, care sa asigure inceputul reusit al zilei. In timpul calatoriei catre si de la destinatie, echipa noastra va imparti in mod regulat gustari si bauturi de la producatori de marca cunoscuti. Ca sa fiti la curent cu ce se intampla, va punem la dispozitie reviste actuale de lifestyle si cea mai noua editie a revistei Ski Pass.

Deocamdata, pachetul contine urmatoarele produse:

Cafea, Ceai, produse de patiserie, balsam de buze Neutrogena, produse Coca Cola, Dorna si Burn Energy Drink, batoane de ciocolata ROM, vouchere de la magazine sportive (Hervis, Switch Ski & Surf, H2O Shop, Himalaya) o harta a domeniul schiabil respectiv, revistele Ski Pass si 24Fun, iar pentru intoarcere un mic “ApresSki in Autocar” cu produse BECK’S.

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *