Gospodarie, Muzeul Satului

Programul special Vacante la tara, 14 aprilie – 15 iunie

Programul ‘Vacante la tara’, initiat si organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC Romania, a debutat duminica si se va derula pana pe 15 iunie 2013, cu exceptia minivacantei de din perioada 29 aprilie – 7 mai, cand, fiind perioada sarbatorilor, preturile si ofertele sunt diferite. 

Destinatarii programului sunt toate categoriile de turisti. Timp de doua luni de zile ei vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locurilor, ospitalitatea specifica acestui tip de turism si vor putea servi o masa traditionala cu bucate specifice fiecarei zone pentru care vor opta. In premiera, acest program incepe mai devreme cu doua saptamani, inainte de Sarbatorile de Paste. Gospodarie, Muzeul Satului

Preturile pentru pachetele de cazare aferente Programului special “Vacante la tara”, sejururi de cinci nopti/sase zile, incep de la 150 lei/persoana la pensiunile de 2 margarete, pana la 195 lei/persoana la pensiunile de 3 si 4 margarete.

In acest tarif sunt incluse cinci nopti de cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica. Sejurul se va incheia in ziua de vineri. Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun. In programul special nu este inclusa perioada aferenta Sfintelor Sarbatori Pascale – 29 aprilie – 7 mai.

Filialele ANTREC participante, in prima faza, la acest program sunt Arges, Alba Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Sibiu. „Fiecare pensiune participanta in acest program va oferi din partea casei micul dejun”, au mentionat cei de la ANTREC.

Daca vreti sa descoperiti viata traita dupa riturile uitate la oras, va invitam sa accesati site-ul www.antrec.ro, pentru a datele de contact ale filialelor implicate in programul ”Vacante la tara”. De asemenea, pe site-ul proiectului i-Tour gasiti sectiunea „Cele mai frumoase sate din Romania”, care va va imbia, cu siguranta sa alegenti cel putin unul din aceste sate si sa va delectati cu o vacanta la tara!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *