Program Festivalul Mangalia 2011

Festivalul începe miercuri cu secţiunea „Talent fără frontiere”, când pe scena din Mangalia vor evolua artişti laureaţi la diferite concursuri naţionale şi internaţionale, cum ar fi Mihai Trăistariu, Nico, Radio Killer sau Lucia Dumitrescu.

Joi, în ziua „Radio Mix” va avea loc un spectacol realizat în colaborare cu casele de discuri, la care vor participa, printre alţii, DJ Project, Connect R, Deepside Deejays şi Fly Project.

Festivalul Mangalia va continua vineri cu seara melodiilor de dragoste, sâmbătă artiştii vor susţine concerte în diverse stiluri şi ritmuri muzicale, iar duminică va urma seara „Mangalia în haine de Gală”.

A doua ediţie a festivalului de la Mangalia se va încheia luni, 15 august, cu seara de folclor „Mărie, dragă Mărie”.

Program

10 august 2011 – Talent fără frontiere – Este seara în care evoluează artişti laureaţi la diferite concursuri muzicale naţionale şi internaţionale: Bogdan Alin Ota, Mihai Traistariu, Lucia Dumitrescu , Nico, Rallsa, Antonia, Radio Killer, Luminita Anghel (Recital).

11 august 2011 – Radio Mix – Spectacol realizat în colaborare cu casele de discuri, în care sunt invitaţi cei mai în vogă artişti ai momentului: DJ Project, Fly Project, Sylvie, Alex Anghel, Leticia, Connect 2, Deepside Deejays, Dagu Project, Fragma (Recital)

12 august 2011 – De la Mangalia… cu dragoste! – Melodii de dragoste în interpretarea celor mai cunoscuţi artişti naţionali: Claudia Pavel, Proconsul, Aurelian Temişan, Raoul, Mirabela Dauer, Ovidiu Komorniyk, Angela Similea, Ozana Barabancea, Jan Keizer & Anny Schilder (BZN)- Recital

13 august 2011 – Party pe mare – O seară incendiară în care spectatorii şi telespectatorii se vor delecta cu cele mai diverse stiluri şi ritmuri muzicale oferite de: Adrian Enache, Free DJ, Valentin Dinu, Amadeus, Florin Muresan, Alexandra Ungureanu & Crush, Vlad Mirita, Ellie White, Directia 5 (Recital)

14 august 2011 – Mangalia în haine de Gală – Seară dedicată artiştilor câştigători a diferitelor categorii muzicale stabilite de către organizatori: Dan Balan, Pepe, Amna , ROA, Play & Win, Antonia, Voxis, Anda Adam, Iris (Recital)

15 august 2011 – Hora Neamului – Vor fi reprezentate toate zonele folclorice ale României, luate individual, dar şi în interpretare de ansamblu, pe grupuri de interpreţi. Vor interpreta: Ansamblul Profesionist “Doina Gorjului” din Targu Jiu, Ion Dragan, Maria Butaciu, Mariana anghel, Cristian Pomohaci, Aneta Stan, Stefania Rares, Alin Trocan, Elena Jurjescu, Stana Stepanescu, Razvan Nastasescu, Nicoleta Hafiuc, Viorica Macovei, Valeria Arnautu, Alexandru Recolciuc, Sorin Suteu, Alina Trascau.

Dacă ajungeti în Mangalia, luati cu voi harta i-Tour Mangalia, cu obiectivele turistice din oraş:

Harta turistica Mangalia

Harta oraşului Mangalia este susţinută de Painea Antică Romană Labyrinthum.

Echipa i-Tour

21 Comments

 1. Jos Fuego!!! Reply

  Fuego e interzis prin lege la manifestari publice!!! Doar in parlament il mai primesc :)))))))))))

  Auzi ma Fuego :))))))))

  Terminati ma baieti cu prostiile! Daca nu scrie in program fuego de ce spui FUEGO? nu e, nu e!

 2. George Reply

  14 august 2011 – Mangalia în haine de Gală – Play & Win

  parca e seara de poker cu Pepe si Dan Balan

  Super festival!!!!
  Abia astept!

 3. mimu Reply

  As dori sa fim informati corect dragi organizatori. Dupa cat stiu eu
  formatia BZN a avut ultimul concert in formatie completa in 2007 la Roterdam. Au cantat pentru un stadion plin.Atunci au incheiat 42 de ani de cariera muzicala ff apreciata in lume .Mai putin cunoscuta ln tara manelelor. 42 de ani nu au dat doar buna ziua in muzica.Cine are urechi sa auda.Revenind ar trebui prezentati cei doi ca duet din fosta trupa BZN.Este totusi un eveniment pentru un segment de admiratori. …Respect.

 4. mandea Reply

  Idioti se pare ca gasesti la toate categoriile de comentarii!!!!!! Sa isi dea iei cu parerea repede!
  Macar de ati avea vocea lui Fuego sau Pepe buei ratatilor care o ardeti pe net!

 5. mimu Reply

  Dragi organizatori nu ati depus prea mare efort .Sunet care este sub orice critica, prezentatori neinspirati etc.Apropo cat ati platit fiecare piesa ?

 6. Madalina Reply

  Sunetul este absurd….Doar pentru ca ceva se aude tare,nu inseamna ca e fantastic.
  Imi place ca inainte sa intram in direct se baga nitghwish sau guns&roses si dupa, ne tampesc cu house si pop…
  Noroc ca o sa vina Iris imediat dupa ursus revolution 😀

 7. Hristo Boev Reply

  Scuzati pentru intrebare, dar unde exact va fi festivalul? Ma gandesc sa merg acolo maine dar nu sunt din Mangalia si nu stiu locul exact sau ora de inceput.
  va multumesc in asteptare

  1. i-Tour Blog Post author Reply

   Salut Hristo,

   Programul de la festival pentru sambata si duminica este in felul urmator:

   Sâmbătă e „Party pe mare”, o seara incendiara care incepe mai devreme, de la 21.00
   Duminică, tot de la 21.00 incepe “Mangalia în haine de Gală”.

   Spectacolul are loc in zona portului turistic Mangalia, practic trebuie sa ajungi la punctul 7 de pe harta noastra. am pus un link direct mai jos! 🙂
   http://itourblog.files.wordpress.com/2010/12/mangalia-harta-oras-copy1.jpg

   Distractie placuta

   Echipa i-Tour

 8. cristiro Reply

  Totul e ok la festival insa singura problema este scena. Propun ca la editia urmatoare sa se faca scena pe un vapor in largul Marii Negre iar spectatorii sa stea pe mal.

 9. mimu Reply

  Din pacate ,,unii” ca sa nu ii numim alt fel decat neciopliti ataca cu limbaj specific oamenilor mici.Asa inteleg ei .Natura este de vina.SA AVETI O SEARA BUNA.

 10. mimu Reply

  Cu siguranta nu constientizeaza in rest ramane sa realizam daca suntem mai frumosi privind in oglinda inainte de culcare seara.

 11. mimu Reply

  Meritam mai mult din seara de 12 augst noi telespectatorii. Dar ce conteaza parerea celor care nu sunt acolo.Ar trebui tvr sa faca niscavi sondaje ar avea ce auzi si probabil ar ajusta din mers macar.Este oare posibil sa fie nemultumiti de prestanta si profesionalismul unora.Cu siguranta exista ceva care trebuie sa arate macar maturitate [daca exista] profesionala findca este un festival si nu umplutura lunii august pentru cei in vacanta sau acasa.Probabil nu se va intampla nimic in bine. Ramane sa vedem daca se va misca ceva cat de putin sauuuuuuuu va ramane cum meritam ptr lipsa noastra de atitudine. Sa auzim de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *