Harta partii schi Suior, Maramures

Partii de schi in Suior, Maramures

Suiorul este una dintre statiunile de iarna ale Maramuresului, care se remarca mai ales prin facilitatile oferite iubitorilor sporturilor specifice acestui anotimp.

Partiile de schi ale Complexului Șuior: Suior 1, 2, 3 si 4, Mogosa, Moski, un tobogan pentru tubing si doua trasee de schi si sunt amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogosa si au o lungime totala de 4200 m. Partiile Suior sunt cotate ca partii de dificultate medie, lor adaugandu-li-se recent doua partii dificile: Moski si Mogosa. Partia Mogosa porneste din Varful Mogosa, are o lungime de 2200 m si ajunge in apropierea Lacului Mogosa.

Partiile sunt dotate cu:

– instalatie de producere a zapezii artificiale pe o lungime de 2700 m;

– instalatie nocturna pe o lungime de 1500 m;

– un telescaun cu o capacitate de 1200 persoane / ora dotat cu sistem pe baza de TAG-uri pentru partiile Suior, o instalatie de teleschi pentru partia Moski si un telescaun pentru partia Mogosa;

– 2 ratracuri de mare putere pentru nivelarea pârtiilor.

Harta partiilor de schi Suior, realizata cu sprijinul Ciuc Radler, poate fi descarcata gratuit de pe site-ul www.i-tour.ro, sectiunea Harti partii schi i-Tour Schi sau de aici si este cea mai noua varianta a hartii domeniului schiabil Suior.

Harta partii schi Suior, Maramures

Harta partii schi Suior, Maramures

 

In cadrul Complexului Suior exista si un centru modern de inchiriere echipamente de schi sau snowboard dotat cu peste 200 echipamente. Statia de plecare a telescaunului este amplasata la 50 m departare de terasa complexului.

Pentru incepatori si copii a fost amenajata o partie de 100 m lungime dotata cu baby-ski, iar pentru asigurarea distractiei maxime la Suior, la Cota 1000 exista o pista de tubing de 100 m. Aici veti primi echipamentul necesar, pentru ca buna dispozitie si adrenalina sa fie asigurate garantat.

Tarife teleferic Suior, pentru sezonul 2014-2015 puteti gasi aici.

Distractie placuta la schi in Suior,

Echipa i-Tour

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *