Harta partii schi Zanoaga, Bran, Brasov

Partii de schi in Bran

Statiunea turistica BRAN este situata la 30 km de Brasov, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, reprezentand un important punct de reper in turismul din Romania, atat datorita frumusetii peisajului, cat si Castelului Bran.

La aproximativ 4 kilometri de Castelul Bran au fost inaugurate, in Valea Portii Bran, 3 partii de schi, de dificultati diferite, dintre care 2 sunt omologate.

1. Partia de schi Zanoaga Sub Teleferic este o partie de schi de dificultate medie, avand o lungime de 650 de metri. Partia este dotata cu teleschi si nocturna.

2. Partia de schi Zanoaga Varianta este o partie dificila, de 700 de metri.

3. Partia Zanoaga Baby Ski este dedicata incepatorilor, fiind o partie usoara, dotata cu teleschi si nocturna.

Partiile din Bran beneficiaza de tunuri mobile de zapada, iar la baza lor gasiti centre de inchiriere a echipamentelor de schii si un centru de prim ajutor.

Iata si harta partiilor din Bran, realizata de echipa i-Tour, cu sprijinul Ciuc Radler, cu ocazia proiectului i-Tour Schi, care poate fi descarcata gratuit de aici:

Harta partii schi Zanoaga, Bran, Brasov

Harta partii schi Zanoaga, Bran, Brasov

Pentru detalii referitoare la preturi, starea partiei , program, funtionarea instalatiei, apelati: 0720/860018 sau 0749/620132 sau pe Facebook Partia Zanoaga.

Distractie placuta pe partiile din Bran si nu uitati sa vizitati si celelalte obiective turistice din zona: Castelul Bran, Pestera Fundata din Rasnov si Cetatea Taraneasca din Rasnov!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *