Partia de schi din Covasna

Pe langa alte obiective turistice despre care am vorbit aici, pe www.i-tour.ro, orasul Covasna se bucura si de o partie de schi, foarte versatila, ce poate fi utilizata, pe portiunea usoara, chiar si atunci cand vremea nu tine cu schiorii.

Partia de schi Lorincz Szigmond este situata chiar in orasul Covasna. Climatul racoros favorizeaza mentinerea unui strat de zapada suficient pentru practicarea sporturilor de iarna. Partea inferioara a partiei, amplasata la o altitudine de 624 de metri are o lungime de 400 de metri si un grad de dificultate usoara. Partia a fost inaugurata in decembrie 2011, iar in 2012 a fost extinsa la 1000 de metri. Porţiunea inaugurata pe data de 20 decembrie 2012 are un grad de dificultate mai ridicat, mediu spre dificil, putand fi incadrat in categoria partiilor pentru  schiori avansati. Partia dispune de instalatie nocturna, teleschi, tun de zapada si parcare gratuita.

Iata harta partiei de schi din Covasna, realizata de echipa i-Tour, pentru sezonul 2014-2015, cu sprijinul Ciuc Radler.

Harta partii schi Covasna, Covasna

Harta partii schi Covasna, Covasna

Tarifele pentru sezonul de iarna 2014-2015 sunt: abonamentul de weekend pentru 2 zile este 60 de lei, abonamentul de o zi fiind 40 de lei. Programul de functionare a partiei este intre orele 10:00 – 21:00, in weekend si intre orele 15:00 – 21:00 de marti pana vineri.

Aici puteti vedea live partia din Covasna: www.primariacovasna.ro/turism/camera4.html.

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *