Padina Fest, editia a V-a, 23-27 iulie 2014

Padina Fest se întâmplă şi anul acesta, în acceaşi locaţie, pe Platoul Padina din Munţii Bucegi. Te aşteptăm cu muzici bune şi activitati cu specific montan – tiroliană, căţărat, tir cu arcul, adventure park, military camp,  workshopuri, ridicări la ancoră cu balonul şi competiţii pe toate gusturile: maratoane de mtb si alergare montană, precum şi Padina Challenge, o întrecere de tipul cursă cu obstacole.

Bilete

Anul acesta ducem totul la nivelul următor, de la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activităţi până la workshopuri. Lucrăm intens pentru a oferi participanţilor condiţii din ce în ce mai bune în camping şi activităţi cât mai variate. Implicarea voastră este mai mult decât apreciată şi vă mulţumim în avans. Biletele sunt disponibile în reţeaua myticket.ro si  direct la intrare.

Accesul la Padina Fest se va face în baza invitaţiei, biletului de o zi sau abonamentului  de festival.

  • Detinatorii biletelor de o zi şi abonamentelor vor putea intra şi iesi liber din zona festivalului pe baza unei brăţari pe care o vor primi la intrarea în spaţiul de festival.
  • Toaletele şi duşurile vor fi folosite doar pe bază de brăţară
  •  Brăţara trebuie purtată pe toată perioada de valabilitate a festivalului.
  • Brăţara nu garantează accesul la ateliere, acestea trebuind accesate prin achitarea taxei aferente

Cum ajungi la Padina?

Pe traseu de munte, cu bicicleta, cu telecabina sau împărţind maşina!Mai multe aici.

Parcare/unde laşi bicicleta

Ai la dispoziţie mai multe locuri de parcare, dar ca să evităm aglomeraţia şi să ne bucurăm de aerul curat de pe platou, ar fi frumos să practicaţi partajarea maşinii şi eventual să o lăsaţi la Piatra Arsă.

Pentru biciclete, adu-ţi sistemul de legare şi foloseşte cu încredere suporţii din zona de festival.

Cazare

Detalii aici.

Camping sub mii de stele

Susţinem turismul montan şi credem că nimic nu se compară cu o cafea aromată băută în buza cortului cu picioarele încă în sacul de dormit călduros. Astfel că ţi-am pregătit chiar lângă activităţile festivalului o zonă de campare cu tot ce-ţi trebuie: toalete ecologice, iluminare, loc numa bun pentru a pune cortul şi o atmosferă pe măsură.

Camparea este gratuită dar trebuie să îndeplineşti o singură condiţie: să respecţi natura şi să nu laşi gunoaie la plecare, să-ţi respecţi partenerii de camping şi să te bucuri de peisajul minunat din jur.

Dacă nu ai cort, găseşti la Magazinul de corturi pentru toate gusturile şi nevoile.

Cauţi mai multe informaţii? Tentomania şi MiideStele îţi sar în ajutor.

Mâncare

Ţi-am pregătit un cort cu cele mai alese bucate. De la mic dejun şi până la cină, vei găsi aici o varietate de mâncăruri pe toate gusturile.

Focul interzis în camping aşa că uită de grătar! Va recomandăm să nu ţineţi mâncare în cort, pe lângă igienă atrage şi animalele sălbatice.

Ce să faci la Padina Fest

Găsesşte aici o listă cu top 10 lucruri pe care e musai să le faci la festival şi aici top 10 atracţii turistice în zonă. Intre timp poate înveţi şi să mergi pe bicicletă!

Nu uita că te aşteptăm cu o mulţime de activităţi de alpinism (tiroliană, rapel, căţărare etc), workshopuri, concurs de alergare montană şi maraton MTB. În fiecare seară vino la scenă pentru că ţi-am pregătit o serie de concerte bine alese.

Scema simplificată de participare la activităţi:

1. Achizitionare bilet intrare my ticket sau direct la faţa locului.

2. Dupa validarea biletului vei obtine bratara de festival care îţi asigură accesul în zona de eveniment, la concerte, workshopuri, cort mâncare, ghişeu jetoane etc.

3. Pentru participarea la diverse activităţi vei avea nevoie de jetoane achizitionate de la casa special amenajată în zona de festival.

4. Activitatile se achită doar cu jetoanele cumparate direct la locul de desfăşurare. Înformaţii puteţi obţine la cortul INFO amplasat chiar la intrare.

5. Semnezi o declaraţie pe propria raspundere

6. Participi!!

Simplu! Distracţie plăcută la Padina Fest!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *