Obiective turistice Romania

Prietenii de la Drum Liber  fac astazi, de 1 Decembrie, un cadou frumos locuitorilor tarii: o lista cu peste 400 de obiective turistice de vizitat in calatorii mai lungi sau mai scurte. Noi ii sustinem si le uram succes in documentarea lor. Iar voua va dorim calatorie si descoperire placuta!

De ziua României noi am zis să îi facem un cadou. Unul simplu pentru început, dar pe care îl vom creşte şi îl vom face mare mare mare, şi anume lista cu obiectivele turistice care merită văzute în România.

Lista va fi uşor de sortat pentru că sunt multe locaţii turistice şi altfel ar fi greu de urmărit. Jos în pagină aveţi un formular pe care vă provocăm să îl folosiţi. Cu ajutorul lui ne veţi trimite propune pe care să le afişăm aici după ce le vom fi verificat. Dacă vă întrebaţi cum am ajuns la această lista, vă spunem că lista originală esteaici. Cu ajutorul a 100 dintre voi am compus o listă cu 338 de obiective. Noi le-am luat pe fiecare separat, le-am cântărit, căutat detalii, locaţia, coordonate GPS (vom avea la majoritatea şi coordonatele GPS) şi alte date utile.

La fel ca şi în prima listă, cele la care am fost deja sunt marcate .

În timp vom completa şi cu articolele de pe drumliber.ro despre aceste locaţii. Până la urmă acesta e scopul, nu să avem doar o listă, ci o mulţime de alte informaţii care ori să vă convingă să plecaţi la drum, ori să vă ajute în călătoriile voastre.

Aşadar, 1 decembrie 2011, lansarea listei separate cu principalele Obiective Turistice din România!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *