Turnirul Cetatilor 2011

Obiective turistice promovate inedit

Acum ceva timp va povesteam despre o campanie inovativa de promovare a atractiilor turistice din tara, initiata de partenerii nostri APDT Brasov si anume Mobile Cooking Romania. Prin intermediul ei se urmareste algerea unor obiective turistice din tara, a unor locuri fascinante din Romania cum ar fi castele, biserici fortificate, vii sau locuri din Delta Dunarii unde urmeaza sa se desfasoare cursuri tematice de gatit in are liber.

Iata ca acum partenerii nostri de la Carpathian Tourism Cluster, un cluster al mai multor asociatii de promovare a turismului din Romania, din care face parte si APDT Brasov, ne anunta ca vor implementa mai multe proiecte inovative de promovare a obiectivelor turistice din tara. Noile initiative ale clusterului sprijina promovarea cicloturismului, turismului rural si culinar si dezvoltarea si promovarea marilor evenimente istorice si culturale pentru a atrage noi turisti spre Romania.

Turnirul Cetatilor 2011

Turnirul Cetatilor 2011

In 2011, clusterul turistic este co-organizatorul Festivalului “Turnirul Cetatilor” de la Bran, Rasnov, Fagaras si Brasov si initiatorul mai multor festivaluri culturale rurale.  Printre acestea se numara si “Marienburgfest” (« Zilele Feldioarei »), care va celebra 800 de ani de la sosirea primilor cavaleri teutoni in Tara Bârsei. In ceea ce priveste cicloturismul, exista un grup de lucru recent format “Cicloturism”, care lucreaza pentru dezvoltarea si promovarea omologarii traseelor cicloturistice in Carpatii si Subcarpatii de Curbura, trasee ce vor fi integrate retelei nationale de trasee cicliste.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate de Clusterul Turistic Carpatin vizitati site-ul organizatiei.

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *