Muzeul Militar National Constanta

Detine colectii de arme albe si de foc, din diferite perioade istorice, armament de artilerie si aparate optice, harnasament si uniforme originale, elemente de camuflaj militar si tehnica de transmisiuni, precum si documente sau obiecte personale ale militarilor dobrogeni.

Expozitia prezinta obiecte cu tematica militara cu specific dobrogean, pe sistem cronologic. Sunt prezentate obiecte de arheologie de utilitate militara, uniforme de epoca (originale şi reconstituiri), armament alb si de foc, armament de infanterie si artilerie, uniforme de ceremonie din armata romana, decoratii, documente care apartin militarilor dobrogeni, machete, precum si fotografii militare, multe dintre ele inedite în Dobrogea. Muzeul a beneficiat de curand şi de o donatie constand in arme albe si o armura medievala chinezeasca.

Muzeul Militar National Constanta, aflat pe strada Liliacului nr. 1-3 (KM 4-5), poate fi vizitat de luni pana vineri, intre orele 10 si 17. Pentru mai multa siguranta, sunati in prealabil la numarul de telefon: 0241/674.359.

Echipa i-Tour

Sursa foto aici.

One Ping

  1. Pingback: Redescopera valorile! Dobrogea |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *