Moving Art – locomotiva HORA in calatorie cu Trenurile Soarelui, de la 1 iulie!

Moving Art – HORA este prima galerie de pictura in miscare si este parte a Campaniei Redescopera Culorile Romaniei. Artistul vizual Carmen Nistor a transpus tema traditiei intr-o opera de arta, pictand suprafata unei locomotive cu motive nationale. Proiectul promoveaza intr-o maniera inedita traditiile romanesti – Hora, aducandu-le in atentia tutur0r intr-o forma cat mai atractiva.

Numita „Hora”, de catre artistul vizual, Carmen Nistor datorita motivelor transpuse de pe costumele populare romanesti pe exteriorul locomotivei electrice, ce reprezinta rezultatul colaborarii dintre CFR Calatori, operatorul national de transport feroviar calatori, Policolor si Carmen Nistor, artist vizual, pasionat de transpunerea culorilor si motivelor romanesti pe suprafete neconventionale.

„Sper ca locomotiva HORA sa aduca mai aproape pasagerii nostri nu numai de destinatiile lor, dar si de simbolurile si traditiile romanesti. CFR Calatori este deschisa proiectelor cu implicare in viata comunitatii prin care trenul este promovat ca mijlocul de transport cel mai prietenos cu mediul inconjurator”, a declarat Iosif SZENTES, Directorul general al CFR Calatori.

Locomotiva HORA va strabate traseul Bucuresti – Constanta pana la 15 septembrie cu Trenurile Soarelui, iar din toamna aceasta va ajunge si in alte puncte turistice din Romania, pentru a aduce culoare si a oferi un transport prietenos tuturor romanilor!

Calatorie placuta,

Echipa i-Tour

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *