Mobile Cooking Romania

Iata un anunt despre o serie de evenimente inovative si interesante, adresate turistilor, primit de la partenerii nostri APDT Brasov.

“Mobile Cooking Romania” oferă cursuri tematice gourmet de gătit si evenimente “haute cuisine”, încadrate de bucătari si sommelieri cu experientă internatională. Aceste evenimente se vor desfăsura în locuri fascinante din România cum ar fi castele, biserici fortificate, între vii sau în Delta Dunării.

Ideea conceptului “Mobile Cooking Romania” este să atragă noi turisti cu un program culinar turistic de exceptie. O bucătărie mobilă special concepută si un sistem de transport vor facilita ofertarea evenimentelor în locuri extraordinare cum ar fi: experiente culinare medievale în incinta castelelor, prepararea pestelui pe barcă în Delta Dunării, preparate cu vin între viile Dealului Mare sau aventuri culinare în aer liber în pădurile buzoiene. “Mobile Cooking Romania” include mai mult de 20 de locatii spectaculoase din România cum ar fi castelul Bran, Fortăreata Făgăras, mai multe biserici fortificate saxone sau Focul Viu de la Lopătari.

Unul dintre primele evenimente “show – cooking” va avea loc în incinta castelului Bran, în martie 2011. Evenimentul va demara cu o introducere în lumea bucătăriei medievale, urmată de un atelier “medieval cooking” la care vor participa toti invitatii, o degustare de vinuri încadrată de un sommelier si un show medieval. Informatii detaliate găsiti pe site-ul: http://www.mobile-cooking-romania.com

Castelul Bran

Proiectul este conceput de mai multe asociatii de dezvoltare turistică: Carpathian Tourism Cluster Romania, Monteoru Renaissance – Asociatia pentru dezvoltare regională durabilă în turism – Buzău, APDT – Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov, Société Gourmet Cooking Classes, ACTR – Asociatia Căutătorilor de Trufe din România.

Echipa i-Tour

One Ping

  1. Pingback: Obiective turistice promovate inedit |

2 Comments

  1. i-Tour Blog Post author Reply

    Intr-adevar, initiativa este foarte buna, mai ales ca multa lume este in cautare de experiente inedite, iar Mobine Cooking le va aduce aceste experiente. Le uram si noi succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *