Litoralul pentru toti, toamna 2012

Daca nu ati ajuns inca la mare, trebuie sa stiti ca luna septembrie se anunta una calduroasa, cu mult soare, asa incat va fi momentul perfect pentru un concediu relaxant, dupa o vara torida.

Pe 2 septembrie debuteaza si programul “Litoralul pentru toti”, derulat de ANAT, Asociatia Litoral-Delta Dunarii, FPTR, OPTBR, ANTREC si FAPT, care va ofera 6 nopti de cazare pe litoral la preturi foarte bune, precum si un un VOUCHER DE ATRACTII ( intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea). Veti gasi informatii despre aceste obiective turistice in articolul dedicat: Redescopera Valorile! Dobrogea redactat de echipa i-Tour!

Programul se desfasoara in perioada 2 septembrie 2012 – 1 octombrie 2012, timp in care puteti alege sa achizitionati sejurul de la oricare dintre agentiile inscrise in program, membre ANAT si aflate pe site-ul ANAT si sa fiti cazati la oricare dintre hotelurile, vilele sau pensiunile de pe Litoral, pe care le puteti gasi tot pe site-ul ANAT.  Puteti uita de aglomeratia din plin sezon si profita de preturi mici si de zile relaxante pe litoralul romanesc!

Iata si optiunile pe care le aveti:

Hotel 5* cu mic dejun 549 ron
Hotel 4* cu mic dejun 439 ron
Hotel 3* cu mic dejun 379 ron
Hotel 3* fara mic dejun 240 ron
Hotel 2* cu mic dejun 279 ron
Hotel 2* fara mic dejun 209 ron
Hotel 1* fara mic dejun 179 ron

Optiunea “All inclusive” asigura toate cele 3 mese – servite in regim bufet (bucatarie romaneasca si traditionala), bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja . Tarifele de mai jos sunt valabile pentru pachete de 5 nopti, in perioada 02.09.2012 – 01.10.2012:

Hotel 5* All Inclusive 895 ron
Hotel 4* All Inclusive 795 ron
Hotel 3* All Inclusive 695 ron

Distractie placuta,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *