Lecții gratuite de schi în Poiana Brașov, la deschiderea oficială a sezonului de iarnă

Vino la deschiderea oficială a sezonului de iarnă în Poiana Brașov, duminică, pe 23 decembrie. Evenimentul cuprinde tradiționala coborâre cu torțe pe pârtie și un spectacol pentru copii.

Noutatea din acest sezon este supriza pe care organizatorii evenimentului le-au pregătit-o turistilor: lecții de schi gratuite.

„Am vrut să fie un eveniment mai special, astfel încât să interacționăm mai mult cu turiștii. Astfel, școlile de schi din Poiană vor oferi lecții gratuite pentru cei care vor să se inițieze, dar și pentru cei care vor să se perfecționeze. Doritorii se pot înscrie între orele 10.00 și 12.00 se pot înscrie la baza pârtiei, iar apoi, până la ora 17.00, se vor oferi lecții de schi”, a declarat președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea.

De la ora 17.00, va începe tradiționala coborâre cu torțe pe Pârtia Bradul, demonstrația urmând să fie ținută de cei de la Salvamont, Jandarmeria Montană și școlile de schi. Spectacolul de pe pârtie va dura în jur de 40 de minute și se va încheia cu un show de lasere.

Moș Crăciun ajunge pe Pârtia Bradul

Special pentru copilași, la baza Pârtiei Bradul, va fi organizat un spectacol al trupei Pam Pam, cu începere de la ora 12.00, iar pe la 14.30 – 15.00 va ajunge și Moș Crăciun cu daruri pentru cei mici. Apoi, trei dj-i vor întreține atmosfera, printre aceștia numărându-se Mark Ryan și Cristi Stanciu de la Europa FM și Virgin Radio.

Nu vor lipsi nici concursurile, iar Centrul de Agrement va fi deschis între orele 12.00 și 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *