JCI PLAY 4×4 – editia a 7-a, Cheile Dobrogei, mai 2014

JCI Constanța impreuna cu Asociația Off-Road in Dobrogea, Active Training si PlayXP.ro invită pasionații de activități în aer liber și adrenalină sambata, 17 mai, la ediția a 7-a a proiectului JCI PLAY 4×4.

Organizatorii au ales un traseu off-road in Cheile Dobrogei unde vom vizita Lacul Tașaul, Gura Dobrogei, Pestera Liliecilor și alte obiective turistice deosebite din aceasta zonă. Participanții vor fi împărțiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni. Pe traseu se vor desfășura o serie de activități antrenante: jocuri de strategie și de comunicare in cadrul fiecărei echipe formate .

Proiectul urmărește să promoveze activitățile în natură și obiectivele ce pot fi vizitate pe traseul ales, unele locuri fiind accesibile doar pe teren accidentat. Participantii la JCI PLAY 4×4 vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre meleagurile Dobrogei și vor admira peisaje memorabile.

Rolul principal al acestui proiect este acela de a creea un mediu comun oamenilor de afaceri locali, pasionați de activitățile în aer liber, realizându-se întâlniri de business informale, cu impact direct asupra potenţialului antreprenorial al oamenilor din mediul de afaceri, dar și asupra mediului comunitar.

Prin evenimentul JCI Play 4×4 dorim să transformăm rutina zilnică a unui om activ într-o intâlnire la joacă, pe un traseu de off-road.

Scopul proiectului este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking” într-un cadru relaxat, fiind facilitatată interacțiunea dintre participanți si legarea de noi colaborari personale si profesionale.

Beneficiarii proiectului sunt oamenii de afaceri, managerii și oamenii activi din întreaga țară, dar si de peste hotare, în mod special, oamenii activi din Constanța și împrejurimi, interesați de business networking, off-road și alte jocuri în aer liber, cu sau fără experiență de off-road, care doresc să experimenteze activități pline de adrenalină alături de profesioniști.

 

Descriere JCI

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară, dintre care amintim: Braşov, București, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Lugoj, Ploiesti, Timişoara. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

Va invităm să participati la JCI Play 4×4, editia a 7-a, dar și la evenimentele viitoare JCI Constanța și să profitați de beneficiile oferite de acestea pentru dezvoltarea dumneavoastră, a lumii din jurul dumneavoastră și a comunității din care faceti parte.

Be Better! Vizitaţi pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla ştiri la zi şi informaţii de ultimă oră despre JCI Constanta.

Vă așteptăm cu drag!

Jo Stoica

PR Director JCI Constanta 2014

Tel : 0727 23 77 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *