Invitatie la Ski in Vacanta de Paste – Ski Resort Transalpina

Iarna este inca la ea acasa pe partiile domeniului schiabil Ski Resort Transalpina, asa ca ne-am gandit sa iti propunem sa petreci cateva zile de vacanta speciale!

Veste buna pentru familiile cu copii, pentru toti pasionatii sporturilor de iarna, pentru cei nostalgici dupa albul pur al zapezii si cei indragostiti de cea mai frumoasa priveliste din tara: Ski Resort Transalpina te asteapta sa petreci, asa cum doar in vise ti-ai fi imaginat, vacanta de Paste din perioada 13 – 19 Aprilie! Vom schia sau vom face snowboarding, ne vom bronza, vom respira aerul curat si ne vom imbogati mintea si sufletul cu cele mai alese amintiri ale acestei primaveri!

Stratul generos de zapada de peste 1,5 metri, prognoza meteo care anunta o saptamana insorita, instalatiile functionale si partiile perfecte, sunt ingredientele necesare pentru ca cele cateva zile de vacanta sa devina de neuitat.

afis vacanta pasti

Daca inca nu ai invatat sa practici vreun sport pe zapada, sau daca doresti sa-ti perfectionezi stilul, acum e momentul potrivit: echipa completa a instructorilor de la Scoala de Ski&Snowboard – Ski Resort Transalpina, precum si specialistii project:RIDE de la Adrenalin Mountain Park iti stau la dispozitie!

Pentru mai multe detalii:
www.trans-alpina.ro,
https://www.facebook.com/pages/Ski-Resort-Transalpina/130829680406910
http://www.accuweather.com/ro/ro/voineasa/286347/weekend-weather/286347?wknd=next

Iata si harta domeniului schiabil Transalpina:

Harta partii schi Transalpina, Valcea

Harta partii schi Transalpina, Valcea

Distractie placuta pe partie,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *