Intrare liberă la Ceremonia de Deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European

Se apropie deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European! Duminică, 17 Februarie 2013, la ora 19.00 va avea loc Ceremonia de Deschidere!

Comitetul de Organizare F.O.T.E. a venit cu precizări în legătură cu defășurarea evenimentului. Astfel, la Ceremonia de Deschidere, ce se va desfășura pe Arena Liceului Sportiv, vor avea prioritate  cei care beneficiază de acreditări şi invitaţii (sportivii, delegaţii, oficialităţile, comitetul de organizare,presa etc). În funcţie de locurile  care vor rămâne disponibile, vor putea intra vizitatori dornici să vadă Ceremonia. Nu există bilete de acces care să le permită intrarea la această festivitate.

La competițiile sportive ce se vor desfășura în Brașov, Poiana Brașov, Râșnov, Predeal și Cheile Grădiștei-Fundata intrarea este gratuită pe tot parcursul Festivalului.

Primăria Municipiului Brașov și Comitetul de Organizare al Festivalului Olimpic al Tineretului European au luat decizia de a menține accesul pe toate pârtiile din Poiana Brașov, cu excepția zonelor de desfășurare a competiției de schi alpin.

Toate cele șapte pârtii din Poiana Brașov (Bradul, Drumul Roșu, Kanzel, Lupului, Stadion, Sulinar și Subteleferic), cât și mijloacele de transport pe cablu, vor rămâne deschise.

Excepțiile sunt partea superioară a pârtiei Lupului, care va fi destinată pentru încălzirea și antrenamentul sportivilor și partea inferioară a pârtiei Subteleferic, unde se vor desfășura probele de schi alpin.

Abia aşteptăm să-i vedem pe sportivii noştri în cadrul probelor de concurs!

Echipa i-Tour

Mai multe info despre FOTE 2013 aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *