Incep înscrierile pentru cel mai mare concurs adresat fotografilor și videografilor de nuntă din România

Fotografi-cameramani.ro, catalog al fotografilor și cameramanilor de nuntă, lansează cea de-a noua ediție a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă din România. 71 de jurați din 30 de țări fac parte din juriul internațional, cel care va desemna materialele câștigătoare. 

Participanții se pot înscrie în concurs cu cele mai bune materiale proprii, realizate în ultimul an de zile. Înscrierile în concurs se pot face rapid, utilizând o platformă special dedicată pentru propunerea materialelor, care poate fi accesată aici.

Înscrierile la concurs sunt gratuite. Fotografii și videografii Premium pot înscrie materiale la toate categoriile de concurs, iar cei gratuiți la jumătate dintre acestea. Este primul an în care competiția este organizată astfel.

“Acest an marchează o schimbare în regulamentul Concursului Anual, care ne aliniază cu cele mai importante concursuri de profil la nivel internațional. Astfel, toate categoriile de concurs vor fi accesibile doar membrilor Premium, care plătesc un abonament anual pentru a face parte din catalogul Fotografi-Cameramani.ro. 

Însă, pentru că ne dorim să continuăm să încurajăm performanța și să impulsionăm creșterea calității din domeniu, toți fotografii și videografii înscriși în catalog se vor putea înscrie la jumătate dintre categorii.

Acest concurs rămâne competiția de referință pentru fotografia și videografia de eveniment din România, prin care se aleg cei mai buni fotografi și videografi de eveniment, de către un juriu internațional care notează materialele realizate recent. Cel mai important efect este că fotografii și videografii de nuntă din România și Republica Moldova sunt din ce în ce mai vizibili și apreciați la nivel internațional.”, spun organizatorii Concursului.

Competiția include un număr de 25 categorii pentru fotografii și 8 categorii pentru videoclipuri.

Aceasta se va desfășura în două etape:

  • cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală (foto și video);
  • cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (44 jurați pentru foto, 27 jurați pentru video, din 30 țări).

În urma jurizării, se vor stabili câștigătorii categoriilor de concurs, precum și Fotograful și Videograful Anului, conform regulamentului. Câștigătorii sunt anunțați în luna februarie 2022.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, participanții pot câștiga, în cadrul unei tombole, schimburi de experiență și întâlniri cu profesioniști din domeniu, materializate prin participarea la workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară, sau prin programe de mentoring 1:1.

Partenerii ce oferă aceste locuri sunt:

Puteți afla mai multe detalii despre concurs, dar și despre catalogul Fotografi-Cameramani accesând link-urile de mai jos:

Detalii concurs foto  Detalii concurs video   Website   Blog   Facebook

Fotografi-Cameramani este cel mai mare catalog de fotografi și videografi de nuntă din România, prezentând portofoliile a peste 2700 membri. Până în prezent, peste 60,000 de miri au contractat prin intermediul catalogului servicii foto / video oferite de către membrii site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *