Traseu Sibiu Marsul Biciclistilor

In Sibiu pe bicicleta

Duminica, 10 aprilie 2011, va ave aloc Marsul Biciclistilor, la Sibiu. Evenimentul este organizat de Clubul de Turism Montan “Amicii Muntilor”, impreuna cu parteneri locali.

Actiunea de duminica este  intitulata „Mişcări Alternative” si are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport nepoluant si ca alternativa la problemele cauzate de trafic intens. De asemenea, se urmareste sensibilizarea conducatorilor auto cu privire la existenta biciclistilor pe sosele, in vederea acordarii unui respect mai mare colegilor de trafic. Aceasta este o initiativa laudabila in conditiile in care din ce in ce mai multe persoane aleg bicileta ca mijlog de transport fie pentru a ajunge la serviciu, fie doar pentru relaxare, iar contientizarea soferilor este extrem de importanta.

Marsul biciclistilor din Sibiu a ajuns, anul acesta, la a patra editie si atrage din ce in ce mai multi aprticipanti. Asa incat, daca sunteti din Sibiu, sau in Sibiu in week-end, urcati-va pe bicicleta si fiti in Piata Mica, la ora 13. Veti avea ocazia sa vedeti mare parte din oras, obiective turistice din Sibiu, pe care nu le-ati mai vazut, sa mergeti pe noi trasee si sa cunoasteti oameni.

Marsul va incepe la ora 13, din Piata Mica, urmand ca traseul sa continue: Turnul Sfatului – Str. Gheorghe Lazar – B-dul Corneliu Coposu – Piata Unirii – Str. Vasile Milea – Str. Rahova – Bd. Mihai Viteazu – Calea Dumbravii – str Bahluiului – Str. Scoala de Inot – Str. Justitiei – B-dul Victoriei – Str. A. Saguna – Str. Mitropoliei cu sosire in Piata Mica.

Special pentru acest eveniment, echipa i-Tour a desenat intregul traseu, pe harta Sibiului cu obiective turistice, realizata de noi anul trecut. Puteti descarca harta de aici sau din imagine.

Traseu Sibiu Marsul Biciclistilor

Traseu Sibiu Marsul Biciclistilor

Mai multe detalii despre Marsul Biciclistilor din Sibiu gasiti aici si la adresa contact@amiciimuntilor.ro.

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *