i-Tour partener la Gala Premiilor Radio Constanţa

Radio Constanţa premiază contribuţiile la dezvoltarea societăţii

Gala Premiilor Radio Constanţa, a cincea ediţie, este o manifestare de marcă, pe care postul public regional o datorează ascultătorilor dobrogeni. În acest an, evenimentul va avea loc vineri, 4 mai, începând cu ora 17.00, la Restaurantul LUXOR din Medgidia.

Anul acesta, Studioul Teritorial intenţionează să premieze contribuţiile locuitorilor din Medgidia la dezvoltarea societăţii. Medaliile purtând siglele postului şi ale co-organizatorilor vor fi acordate unor persoane şi instituţii din Medgidia care s-au remarcat în domenii precum: medicină, societate civilă, antreprenoriat, voluntariat, cultură, ca o recunoaştere a rezultatelor de excepţie din domeniul lor.

Nominalizările în cadrul galei au fost făcute de un juriu compus din redactori ai postului public, co-organizatori şi parteneri ai evenimentului. Astfel, au fost alcătuite zece categorii: medici, bănci, avocaţi, oameni de afaceri bărbaţi, oameni de afaceri femei, social (ong-uri), cadre didactice, prestatori de servicii, sportivi şi artişti. Facultatea de Arte a Universităţii “Ovidius” din Constanţa va prezenta un spectacol de excepţie.

“Demersul nostru constituie un gest de mulţumire pentru toţi acei oameni cunoscuţi şi necunoscuţi care recunosc dreptul semenilor lor la o viaţă demnă şi care înţeleg să participle activ la rezolvarea problemelor societăţii”, a declarat Daniel Sîrbu, Redactor-Şef Radio Constanţa.

Gala Premiilor Radio Constanţa a debutat în anul 2008, atunci când Studioul Teritorial Radio Constanţa şi-a propus să marcheze în fiecare an tema aleasă de Consiliul Europei. Aceste gale se organizează pentru a marca, în fiecare an, un specific european.

Prima ediţie a fost dedicată minorităţilor naţionale, cea de-a doua creativităţii şi inovaţiei, iar cea de-a treia ediţie a fost dedicată organizaţiilor ne-guvernamentale care se implică activ în sprijinul comunităţii.

În 2011, Studioul Teritorial Radio Constanţa, care difuzează programe ce pot fi recepţionate în judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi şi Slobozia, a premiat contribuţiile tulcene la dezvoltarea societăţii. Anul acesta este declarat “Anul European al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii”.

Radio Constanţa este primul post de radio care a început să emită, după Revoluţia din 1989, în Dobrogea, primul program fiind pus în undă la data de 21 ianuarie 1990, din Vila nr.1 Mamaia, sediul postului estival Radio Vacanţa.

Radio Constanţa emite în judeţul Constanţa pe frecvenţele de 100,1 MHz, în banda de ultrascurte, şi 909 KHz, în banda de unde medii, precum şi pe 1530 KHz, pentru ascultătorii din Tulcea, iar pe internet, Radio Constanţa poate fi recepţionat în întreaga lume, la adresa www.radioconstanta.ro.

Echipa i-Tour

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *