i-Tour Plaja

i-Tour la Plaja in 2011

Astazi avem de facut un anunt important: am inceput sa lucram la strategia pentru cel mai amplu proiect de informare turistica dedicat sezonului de vara! Se va numi i-Tour Plaja si va avea ca obiectiv promovarea tuturor locurilor in care se poate face plaja si baie, din tara: statiunile de pe litoral, localitatile din Delta Dunarii, statiunile balneoclimaterice, orice alta statiune din tara, unde turistii pot gasi bazine de inot sau stranduri cu plaje amenajate. De asemenea, vor fi vizate si bazinele, strandurile din orasele mari si din Bucuresti.

Daca anul trecut am lansat i-Tour Litoral, prin care au fost tiparite si diseminate peste 1.000.000 de pliante in sezonul estival, anul acesta am hotarat sa mergem mai departe. Proiectul din 2011 va fi unul provocator si va comunica prin intermediul mai multor media. Deocamdata, insa, va dezvaluim doar atat: dupa 40.000 de vizite in sezonul de iarna, pe www.i-tour.ro, vom furniza, in continuare informatii de interes pentru orice doreste sa calatoreasca in Romania, iar la vara vom oferi cele mai bune informatii despre plajele din tara, oriunde s-ar gasi ele.

i-Tour Plaja

Daca aveti sugestii, doriti sa includem atractii turistice din zona voastra sau din locurile pe care le-ati vizitat in proiectul i-Tour Plaja, asteptam reactiile voastre!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *