Harti noi pe www.i-tour.ro!

De astazi veti avea acces la hartile a 33 de partii de schi omologate noi, in plus fata de cele 78 publicate anterior. Hartile sunt realizate de echipa i-Tour, le veti gasi pe www.i-tour.ro si le veti putea downloada gratuit.

Cele 33 de partii sunt din judetele Alba, Harghita si Mures, acesta fiind al doilea pas in realizarea hartilor tuturor partiilor omologate din Romania, in cadrul proiectului i-Tour Schi. Daca anul 2010 s-a incheiat cu cel mai amplu proiect de informare turistica dedicat sporturilor de iarna, anul 2011 debuteaza cu cel mai complet proiect de informare si promovare a partiilor de schi omologate din Romania. In acest moment puteti gasi pe site-ul nostru peste 110 partii omologate sub forma de harta cu toate informatiile necesare despre dotarile partiilor si vom continua pana le vom realiza pe toate.

Cele 33 de partii se afla in statiunile: Sugas, Toplita, Harghita, Harghita Madaras, Homorod, Ciumani, Borsec, Bucin, Sovata, Tusnad si in Domeniul Schiabil Sureanu.

Astazi vom publica, pentru prima data, grosimea stratului de zapada si starea noilor partii, informatii pe care le vom include apoi in rubrica noastra constanta despre stratul de zapada pe partii. Daca aveti voi informatii suplimentare, nu ezitati sa ni le aduceti la cunostinta.

La schi!

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *