Festivalul International de Film Independent ANONIMUL 12

Festivalul International de Film Independent ANONIMUL, cea de-a XII-a editie, se va desfasura in perioada 17- 23 august 2015, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, mai exact in Complexul Green Village si Dolphin Camping.

Ca de fiecare data, selectia filmelor inscrise in cadrul festivalului este facuta de catre criticul de film Irina-Margaresta Nistor. Competitia de lungmetraj va prezenta sapte titluri propuse de selectorul Ludmila Cvikova, curator de film si fost selector la Rotterdam IFF si la Doha IFF.

Trofeul Festivalului ANONIMUL, Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de fictiune si respectiv Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animatie vor fi acordate in baza voturilor exprimate de publicul prezent la Festival, in timp ce Fundatia Anonimul va acorda Premiul Ovidiu Bose Pastina.

fifi-anonimul-2015

Desfasurandu-se dupa structura deja foarte cunoscuta publicului, festivalul include si Panorama Internationala (filme premiate la alte festivaluri importante din 2015, omagii, retrospective), sectiunea Actori in spatele camerei si sectiunea OFF Romanesc.

Festivalul este organizat de Fundatia Anonimul, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Uniunii Cineastilor din Romania, Consiliului Judetean Tulcea si Institutului Cultural Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *