Constanta de demult

Ferestre in timp – Istoria transportului public din orasul Constanta

Multora dintre noi, ni se intampla frecvent sa ne intrebam cum era pe vremuri. Cum se imbracau oamenii, unde lucrau, cum curculau prin oras sau unde isi petreceau timpul liber etc. In ziua asta frumoasa si calduroasa de primvara venim in intampinarea acestei curiozitati  adaptata orasului Constanta si va prezentam un album frumos despre istoria transportului in comun din oras.

In album veti vedea cum a evoluat si cum s-a dezvoltat un oras sub influenta infrastructurii de transpoort public. Albumul surprinde evolutia transportului in comun de la boema trasura cu cai pana la modernul autobuz diesel sau electric. Constanta de demult

Plin de imagini de arhiva din Constanta, albumul este realizat de Agentia Groove Hour pentru Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta si va fi o lectura pe cinste in acest weekend.

Descarcare placuta AICI

Echipa i-Tour

2 Comments

  1. Andreea Reply

    Imaginea din stanga reprezinta cumva faleza din Constanta, unde se afla acum Cazinoul? Din ce an este? Sunt foarte frumoase imaginile din album, mai ales cele cu Constanta de alta data…

  2. i-Tour Blog Post author Reply

    Da, imaginea din stanga reprezinta faleza din Constanta, inainte de constructia Cazinoului. Poza este realizata intre 1906 si 1910. Ne bucuram ca ti-a placut albumul “Ferestre in timp”!

    Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *