Familionul invitat la joc, la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca, 22 noiembrie – 31 decembrie 2019

În perioada 22 noiembrie – 31 decembrie, familionul se strânge în jurul bradului la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca, din centrul oraşului, sub îndemnul “Familionul, familionul, hai la joc!” Cu mic, cu mare, bunici, părinți, copii, căței și pisici, cu toții așteaptă să primească daruri, să guste din bunătățile tradiționale și… bineînțeles, să se distreze.

Familionul, familionul, hai la joc,
Să ne fie, să ne fie cu noroc.

Revin căsuțele frumos decorate, aromele de ciocolată caldă și vin fiert, patinoarul din jurul statuii lui Matia Corvin, Tramvaiul lui Moș Crăciun, care va circula pe linia 101 (Gara-Bucium), serile de colinde și de concerte, animația stradală, Căsuța Chițibușuri, Căsuța Moșului și luminițele de sărbători, dar avem și câteva noutăți pentru voi.

Prichindeii vor putea descoperi târgul prin joc, în cadrul unei activități de tip vânătoare de comori, care îi va purta pe la principalele atracții din târg. Programul Căsuței Moșului va include, pe lângă tradiționalele ateliere și sesiuni de jocuri pentru toată familia, și o activitate de tipul escape room. Atracțiilor permanente ale târgului li se vor adăuga un carusel cu luminițe, un iglu care găzduiește o familie de urși polari, o moară (jocul) de mari dimensiuni și o iesle de Crăciun. Programul artistic de la scenă va conține și momente ale unor artiști aflați la început de drum, recrutați în cadrul unui program de tipul „scenă deschisă”. Iată şi harta Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca:

Harta Targ de Craciun Cluj-Napoca

Harta Targ de Craciun Cluj-Napoca

În plus, anul acesta se vor colecta fonduri pentru două proiecte ale celor de la Beard Brothers, și anume pentru beard mobile, primul proiect social de acest fel din România, care are scopul de a pune la dispoziția persoanelor cu dizabilități o metodă de transport adecvată nevoilor lor, și pentru ambulanța socială, un vehicul echipat să ofere servicii medicale, asistență socială și consultanță juridică românilor care locuiesc în zone rurale izolate sau comunități cu risc de marginalizare.

Ediția 2019 a Târgului de Crăciun va fi ediția acțiunilor, a familionului descoperindu-se pe sine sub semnul jocului, al jucatului, element esențial care ne aduce și ne ține împreună.

#hailajoc

Târgul de Crăciun 2019 este organizat de Bigtime Production Cluj Napoca și Club Arena, în colaborare cu Municipiul Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Acest eveniment este și mai jucăuș datorită Raiffeisen Bank Romania, NIVEA, Europa FM, NTT DATA, Coca-Cola, Compexit ŠKODA, Murfatlar, Orange, EuropaTUR, BitStone, BLITZ IMOBILIARE, CTP, Iulius Mall Cluj Napoca, La Casa, Mera Hotels Romania, Moldovan – Carmangeria Sânnicoara, Runners Club.

Cei ce ne ajută să dăm de veste despre târg în toată țara sunt TVR, Itsy Bitsy, Cluj.com – Ghid Local, Paprika Rádió 95.1 Fm Kolozsvár, European Best Destinations, Cluj Life, Clujul Cultural, EClujeanul, Monitorul de Cluj, InfoTrafic – Radioul de pe strada ta, CityNews Cluj, Zile și Nopți Cluj-Napoca, I Like Cluj, GOKID.ro, Glasul Vailor, Ardeal TV, Cluj4ever, cluju.ro

Distracție plăcută,

Echipa i-Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *